monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Se redeschide dosarul „ţigancă împuţită”

Judecătorii au confirmat redeschiderea urmăririi penale pentru furt, furt calificat şi insultă pe numele lui Traian Băsescu, cu privire la faptul că fostul şef al statului a folosit, în 2007, apelativul „ţigancă împuţită” la adresa unei jurnaliste şi i-a luat acesteia telefonul mobil.

De astăzi nu se mai ridică gunoiul. Primăria Feleacu îi dă cu flit Consiliului Judeţean: REFUZĂ să-şi dea acordul pentru rampa temporară de depozitare, în ciuda redevenţei

Comuna Feleacu continuă să ţină în şah autorităţile judeţene, chiar dacă Consiliul Judeţean Cluj a acceptat ca pentru obţinerea acordului pentru construirea unei rampe temporare de deşeuri, să plătească o redevenţă pentru cele 60 de hectare unde urmează să fie construit viitorul Centru de Deşeuri. De mâine, Salprest Rampă va închide rampa de gunoi. Nici până în ziua de astăzi, consilierii locali din Feleacu nu s-au întrunit pentru a autoriza construirea rampei temporare de deşeuri. Preşedintele CJ Cluj, Vakar Istvan, e decis să convoace Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă.

Elevii din Floreşti au obţinut medalii după medalii la concursurile şcolare

În prima parte a acestui an Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai” din Florești a obținut o serie de rezultate remarcabile. Prestigiul şcolii se reflectă în rezultatele elevilor care au obţinut numeroase premii la concursurile școlare judeţene, regionale, naţionale şi internaţionale.

Darius Vâlcov şi-a dat demisia din Senat

Darius Vâlcov, aflat în arest preventiv, după ce a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile de primar, senator şi ministru, şi-a trimis, luni, demisia din funcţia de parlamentar, la Senat.

Locuitorii din Luna de Sus, terorizați de vulpi

Locuitorii din Luna de Sus, terorizați de vulpi
În zona Urușag din satul Luna de Sus, comuna Florești, vulpile se plimbă pe stradă ziua în amiaza mare, fără să fie stingherite de prezența oamenilor sau a mașinilor.

Seplecan a ajuns vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj. Este a treia oară când depune jurământul pentru această funcţie

Consilierul judeţean Mihai Seplecan a fost votat, luni dimineaţă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj. Cu 21 de voturi pentru şi 8 voturi împotrivă, Seplecan a depus jurământul şi astfel i-a luat locul lui Ioan Oleleu, care a demisionat săptămâna trecută. La şedinţa de Consiliu Judeţean au participat şi co-preşedinţii PNL, Daniel Buda şi Marius Nicoară. Mihai Seplecan a fost singurul consilier care şi-a manifestat intenţia de a candida pentru postul de vicepreşedinte.

Seară de dans şi Artă Dramatică, la Turnul Croitorilor

Şi în această lună, Centrul Cultural „Petre Ţuţea”, în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca şi Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia”, invită publicul clujean – ca de obicei în ultima luni a lunii – pe 25 mai, începând cu ora 18:00 la ediția din Prier a proiectului „Seară de Dans și Artă Dramatică” (SeDAD) ce se desfășoară în Centrul de Cultură Urbană „Turnul Croitorilor” situat pe strada Baba Novac, la numărul 35.