monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Fug politicienii! După Oleleu, renunță şi Vakar Istvan!

După demisia, la sfârșitul săptămânii trecute, a lui Ioan Oleleu (PSD) din funcția de consilier județean, mâine, Vakar Istvan (UDMR) va renunţa la atribuțiunile de președinte interimar al Consiliului Județean Cluj.

Suporter rapidist, reţinut pentru lovirea unui jandarm clujean

În data de 23 mai, pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele CFR Cluj şi Rapid Bucureşti, din cadrul Ligii I, pe stadionul Doctor Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, un suporter al echipei Rapid Bucureşti a lovit un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Furtuni în toată ţara, de duminică noapte până marţi dimineaţă

Averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină se vor semnala în toată ţara, de duminică seară până marţi dimineaţă, potrivit unei informări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Euro se pregătește să urce la 4,47 lei

Raportul euro/leu a stagnat, în perioada analizată, în apropierea pragului de 4,45 lei, care a fost depășit vineri, când cotațiile au urcat până la 4,46 lei.

Record mondial pe ritm de pahare

Zilele Clujuilui au debutat în forță anul acesta. Peste 1500 de elevi din județ au participat la un eveniment ce va rămâne fără dar și poate în istoria Clujului.