monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

(P) Festivalul Photo Romania, la Salina Turda

Festivalul Internaţional Photo Romania a ajuns la a 5-a ediţie. În acest an, între 15 şi 24 mai, publicul va putea participa la peste 70 de expoziţii, 2 dintre ele fiind expuse la Salina Turda.

ROSAL CLUJ DESCHIDE O NOUA CASIERIE IN ZONA CENTRALA

S.C. ROSAL GRUP S.A. Sucursala Cluj-Napoca reaminţeşte clienţilor să faptul că începând cu data de 4 mai 2015 s-a deschis o nouă casierie situată în incinta Oficiului Poştal Central de pe strada Regele Ferdinand, nr. 33, vis-à-vis de magazinul CENTRAL.

Emil Boc: "Universitatea Cluj nu va dispărea"

După victoria de la TAS a CFR Cluj, reprezentanţii administraţiei locale promit că se vor găsi soluţii şi pentru cealaltă echipă clujeană de fotbal, Universitatea Cluj.

Radu Mazăre a demisionat de la conducerea Primăriei Constanţa

Radu Mazăre, aflat în arest preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii, a demisionat, vineri, de la conducerea Primăriei Constanţa.

PNL acuză Guvernul de exces de putere, pentru că refuză să organizeze alegeri parţiale

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că PNL a câştigat un nou proces, pe care l-a intentat Guvernului în luna februarie, în contencios adminsitrativ, prin care sesiza că Guvernul României încalcă legea cu privire la refuzul de a organiza alegeri parţiale în două colegii uninominale, de parlamentari. Gorghiu a amintit şi de situaţia de la Cluj.

EUROVISION 2015: Ţările calificate după a doua semifinală

Lituania, Muntenegru, Norvegia, Cipru, Slovenia, Polonia, Israel, Letonia, Azerbaidjan şi Suedia s-au calificat în finala Eurovision 2015, care va avea loc sâmbătă, după ce au trecut, joi seară, de a doua semifinală, care s-a desfăşurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei.