monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Mii de persoane au participat la marşul unirii de la Chişinău

sursa foto: evz.ro
Peste 25.000 de persoane, potrivit organizatorilor, şi 5.000, potrivit poliţiei, au participat sâmbătă la marşul pentru unirea Republicii Moldova cu România, la 203 ani de la anexarea Basarabiei de către Rusia, relatează presa de la Chişinău.

Leul a încheiat săptămâna pe apreciere

Leul a avut o evoluție agitată în perioada analizată, provocată de situația precară a finanțelor publice de la Atena. În acest sens agenția de rating Fitch consideră că riscul falimentului reprezintă o ”reală posibilitate”.

Clujean reţinut pentru mai multe furturi şi conducere fără permis

Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de furt calificat şi conducere fără permis. De asemenea, faţă de alte două persoane bănuite ca fiind implicate, se continuă cercetările în stare de libertate, fiind recuperat şi peste 50 % din prejudiciul creat.

Iohannis, despre demisia lui Dragnea: Mi se pare un răspuns adecvat la condamnare

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, în Italia, întrebat cum comentează gestul lui Liviu Dragnea de a demsiona din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în urma deciziei instanţei în dosarul Referendumul, că i se pare ”un răspuns adecvat la condamnare”.