monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Wizz Air își mută cursele de pe Aeroportul Craiova

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunțat suspendarea temporară a operațiunilor de la Aeroportul Craiova (CRA) din cauza lucrărilor de renovare a pistei, ce vor avea loc pe parcursul verii.

Povestea banditului transilvănean „Whisky Man”, cel mai temut spărgător de bănci din Europa. Johnny Depp ar putea face un film despre viaţa sa

sursa foto: atv.hu
Ambrus Attila, poreclit „Whisky Man”, este un fost spărgător de bănci devenit celebru după zeci de jafuri comise în Ungaria. Attila s-a născut într-o localitate din apropierea municipiului Miercurea Ciuc şi din 1988 trăieşte în Ungaria. Autorităţile maghiare au reuşit să-l prindă după şase ani de căutări, timp în care devenise deja un personaj celebru.

Accident MORTAL în Căpușu Mare. Un bărbat a fost SPULBERAT pe trecerea de pietoni de un șofer neatent și a decedat pe loc

Un accident rutier mortal a avut loc sâmbătă, 16 mai, în jurul orei 12:00, după ce un șofer în vârstă de 22 de ani, din judetul Dâmbovița, care circula spre Cluj-Napoca, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, de 51 de ani, din Căpușu Mare, angajat regulamentar în traversarea DN1E60, prin loc marcat. Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului.