monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Florian Walter, arestat în lipsă, în urma unei decizii a Tribunalului Prahova

Tribunalul Prahova a decis, vineri, emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele omului de afaceri Florian Walter, proprietarul companiei Romprest fiind dat în consemn începând din 6 mai, el fiind suspectat de procurori că ar fi liderul unei grupări specializată în evaziune fiscală.

Umbre – drame întunecate, parodii SF și filme-șoc la TIFF 2015 - VIDEO

Răzbunări, drame psihologice, parodii SF și abordări neașteptate ale horror-ului, thriller-ului, western-ului sau filmului polițist se regăsesc și anul acesta în cele mai „întunecate” secțiuni la TIFF: Umbre/Shadows și Fără limită/No Limit. Pentru prima dată, poveștile din Umbre-Scurtmetraj / Shadows Shorts nu vor mai rula înaintea filmelor din competiție, ci în calupuri separate. Spectatorii se vor delecta cu 12 titluri atent selectate sub umbrela „Everyone dies. Fast”.

Ministerul Finanţelor renunţă la impozitarea bacşişului

Ministerul Finanţelor va elimina obligativitatea taxării bacşişului, a anunţat vineri ministrul de resort, Eugen Teodorovici. "Din păcate nu se poate reglementa în toate speţele sale", a spus Teodorovici, referindu-se la impozitarea bacşişului.

Liviu Dragnea a DEMISIONAT din funcţia de ministru şi de preşedinte executiv PSD

Liviu Dragnea a anunțat că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar luni, în ședința Biroului Permanent al PSD, își va depune mandatul de președinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanței de a-l condamna în dosarul ”Referendumul”.