monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Politicienii, un nou test de obraz

După ce senatorii au votat masiv pentru îngreunarea arestării preventive, urmează ca deputaţii să dea votul final şi decisiv.

Noaptea Muzeelor debutează cu un protest

14 muzee din Cluj-Napoca vor fi deschise sâmbătă, 16 mai, cu acces gratuit în intervalul orar 19-24, însă, în semn de protest, cele mai importante exponate ale fiecarei instituții vor fi acoperite cu o pânză neagră.

Conducerea Facultăţii de Business a aflat din presă despre arestarea profesorului Iustin Pop

Tribunalul Prahova a decis, vinerea trecută, arestarea a 15 persoane reţinute în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani în care este implicată compania Romprest, deţinută de omul de afaceri Florian Walter. Printre persoanele arestate preventiv în acest caz se numără şi Iustin Atanasiu Pop, profesor la Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. Conducerea Facultăţii susţine că a aflat din presă despre arestarea profesorului.

Consiliul Concurenței, pregătit să sancționeze alţi mari retaileri

Președintele consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, a declarat, ieri, că instituţia monitorizează activitatea marilor comercianţi şi că nu va ezita să aplice amenzi dacă vor constata că între aceştia, producători şi furnizori există înţelegeri neloiale. Chiriţoiu spune că are indicii că trei mari lanţuri de magazine are înţelegeri cu furnizorii.

Șansele lui „U”

Scriu destul de rar despre sport, cu toate că sunt amator și cunoscător de sport și aș avea ce scrie. Scriu și mai rar despre „U” Cluj, cu toate că sunt suporter vechi al echipei (de la 13-14 ani) și, de bine sau de rău, este tot timpul ceva de spus despre „U”.

ANAF suspendă emiterea deciziilor privind regularizarea CASS

ANAF a suspendat emiterea deciziilor privind regularizarea contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate (CASS) pentru anul 2012, după ce unii contribuabili au fost înştiinţaţi că au de plătit sume mai mari decât veniturile obţinute.

Parteneriatele civile slăbesc familia tradiţională

Sursă foto: http://www.wilderness.org
Patriarhia Română atrage atenţia că parteneriatele civile încearcă să slăbească familia tradiţională sau să i se substituie, după intrarea în dezbatere parlamentară a unei noi propuneri legislative de reglementare a acestora.