monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Csoma Botond, apărătorul plăcuţelor bilingve şi al câinilor

Dacă îi vezi lângă un stâlp, mai degrabă saluţi stâlpul: cu un an înaintea alegerilor locale, Monitorul de Cluj vă arată cât sunt de vizibili politicienii, în ochii cetăţenilor. În ordine alfabetică, în seria pe care Monitorul o realizează urmează Csoma Botond.

CFR Cluj - FC Botoşani, scor 4-0, în Liga I

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.
sursa foto nasul.tv

Maior: Acțiunile spionilor ruși s-au intensificat în România și în alte state europene

Fostul director al Serviciului Român de Informații George Maior a afirmat duminică că în ultima vreme acțiunile spionilor ruși s-au intensificat nu numai în România ci și în alte state europene. George Maior a menționat că spionii ruși încearcă să influențeze luarea unor decizii "cât mai favorabile Rusiei", inclusiv la nivelul Uniunii Europene.

Cristian Sima, despre arhiva conturilor din Elveția: „Am scris de două ori la DNA. Au fost foarte interesați, aveau și câte un conspect de la fiecare spovedanie a mea”

Brokerul Cristian Sima a dezvăluit în cadrul emisiunii „Lumini și umbre”, realizată de Dan Andronic, că s-a oferit să predea procurorilor DNA arhiva conturilor secrete din Elveția ale persoanelor cu care a lucrat, însă până acum nu a venit nimeni pentru a o lua. Sima a lăsat să se înțeleagă că este dispus oricând să predea arhiva procurorilor, fiind convins că ulterior va fi chemat pentru a explica ce se află în ea.

Poftele sexuale ale clujenilor în comunism. De la generația ascunsă a homosexualilor si pedofililor din timpul lui Ceauşescu la generația bolnavilor mintal de astăzi

sursa foto: opiniatimisoarei.ro
Înainte de 1989, individul trebuia “să corespundă” unor principii bine definite şi orice abatere de la regulă era aspru pedepsită. Nu de puţine ori, în perioada comunismului, România a fost acuzată că utilizează psihiatria ca armă politică. Homosexualii, lesbienele sau pedofilii au fost luaţi în evidenţele psihiatrilor şi etichetaţi ca suferind de “tulburări de personalitate”. „Înainte de 1989 erau și prin parcurile din Cluj persoane care se masturbau în văzul lumii și care aveau alte tendințe de perversiuni sexuale. Dar unele nu au fost la nivelul la care sunt acum”, este de părere directorul primului laborator de sănătate mintală din Cluj.

Tupeu incredibil. A accidentat o femeie şi a coborât din maşină să vadă dacă trăieşte. Ce a urmat - VIDEO

Un accident de circulaţie a avut loc sâmbătă seara în jurul orei 21:00 la ieşire din localitatea Cetan înspre Vad. O femeie în vârstă de 44 de ani, care se întorcea acasa mergând pe marginea drumului, a fost accidentată de un autoturism care circula cu viteză pe direcţia Vad – Dej. În urma impactului, femeia a fost rănită şi aruncată la pământ într-un şanţ.

Euro testează pragul de 4,45 lei

În perioada analizată, leul a avut o evoluție negativă, asemănătoare cu cea a altor monede din regiune, afectate de lipsa unui acord între Grecia și creditorii săi instituționali, din troika UE-FMI-BCE.

Munca unui europarlamentar român, la un click distanţă

Tinerii social democraţi clujeni au lansat de Ziua Europei, www.europarlamentar.eu, o platformă online pentru îmbunătăţirea legăturii între români şi reprezentanţii lor în Parlamentul European.