monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Câte firme au înfiinţat studenţii clujeni?

Numărul firmelor înfiinţate de studenţi conform prevederilor HG nr. 166/2003 era de 19.294 la finele lunii februarie, în creştere cu 1,89% faţă de aceeaşi perioadă din 2014, conform datelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

Asistenții eurodeputaților, în atenția Oficiului Antifraudă

Președintele Parlamentului European a reclamat că angajații demnitarilor desfășoară activități politice, lucru interzis. Eurodeputatul clujean Daniel Buda are nu mai puțin de 11 asistenți locali, dintre care 7 desfășoară activități politice.

Cartier de fiţe cu străzi ca la ţară

Starea străzii Andrei Mureşanu este din ce în ce mai deplorabilă: gropi, denivelări şi lucrări de mântuială în cartierul rezidenţial al Clujului.

Dolarul a crescut în martie cu 16 bani

Dolarul american a crescut în martie cu 16 bani, faţă de sfârşitul lui februarie, maximul de 4,2107 lei fiind atins la jumătatea lunii.

10.000 arbori vor fi plantaţi în Cluj-Napoca - FOTO

10.000 arbori vor fi plantaţi în Cluj-Napoca
Aproximativ 200 de arbori au fost plantaţi, sâmbătă, pe malul Someşului, în cadrul proiectului Believe România prin care se doreşte plantarea a 10.000 arbori în Cluj-Napoca.

Castillion aduce prima victorie pentru Universitatea Cluj

Formaţia Universitatea Cluj a reușit prima victorie din Liga 1 din acest retur al sezonului, trei puncte care vin a o gura de aer pentru echipă și deschid apetitul pentru alte victorii care să salveze echipa de la retrogradare.