monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Drept la replică

Ca urmare a apariției în publicația dvs. a articolului „Albine ucise cu erbicide”, (...) PRIMĂRIA COMUNEI LUNA vă solicită publicarea următorului drept la replică, prin care ne exprimăm poziția oficială cu privire la acest incident.

Consilierii județeni PSD: “Ne-am dovedit neputinţa când noi promitem atragerea investitorilor şi locuri de muncă”

Cu 24 de voturi pentru şi opt abţineri, proiectul de hotărâre privind încetarea contractului de finanțare pentru parcul industrial Tetarom IV a fost adoptat de consilierii judeţeni. Cu alte cuvinte, judeţul Cluj a pierdut o finanţare europeană nerambursabilă de aproximativ 18 milioane de lei. Singurii care nu au susţinut acest proiect şi implicit pierderea banilor au fost consilierii judeţeni de la PSD.

Aurescu: Cel mai bun model privind minorităţile, promovat de România

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu afirmă că modelul cel mai bun privind protecţia minorităţilor este cel promovat de România, acesta incluzând minorităţile în procesul de luare a deciziilor, atât la nivel guvernamental, cât şi la nivelul Parlamentului şi al comunităţilor locale.

Președintele Comisiei de la Veneția, în vizită la UBB Cluj

Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu și Gianni Buquicchio, președintele Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept (Comisia de la Veneția) au participat joi, la UBB Cluj, la Conferința internațională dedicată marcării a 20 de ani de la adoptarea de către Consiliul Europei, respectiv semnarea și ratificarea de către România a Convenției-Cadru pentru protecția minorităților naționale.

Grevă generală în instituţiile publice din Cluj

Peste 32.000 de funcţionari din administraţia publică locală, din 36 de judeţe, se află, joi, în grevă generală. Aceştia solicită creşteri salariale de 10 la sută şi acordarea tichetelor de masă.

ANUNȚ DE PARTICIPARE

La licitația deschisă cu strigare pentru vânzarea MICROBUZULUI MERCEDES-BENZ Sprinter 515 CDI - transport persoane 20 locuri.