monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Kelemen Hunor, reales preşedinte al UDMR

Kelemen Hunor a fost reales, vineri seară, în funcţia de preşedinte al UDMR, la cel de-al 12 Congres al Uniunii, de la Cluj-Napoca, el obţinând 575 de voturi din partea delegaţilor. Kelemen Hunor a candidat singur pentru această funcţie. În discursul său, liderul UDMR l-a apărat public pe fostul ministru Nagy Zsolt, condamnat definitiv la patru ani de închisoare.
Tosca de Giacomo Puccini, din nou pe scena Operei Române din Cluj

Tosca de Giacomo Puccini, din nou pe scena Operei Române din Cluj

Opera Națională Română din Cluj-Napoca invită clujenii duminică, 19 aprilie, ora 18.30, la o nouă reprezentație a celei mai noi și strălucitoare puneri în scenă a capodoperei TOSCA, de Giacomo Puccini, un spectacolul monumental, înțesat cu dramatism, iubiri mistuitoare și năzuințe revoluționare.

Liderii politici s-au întrecut, la Cluj, în aprecieri la adresa UDMR

Politicienii de la putere şi din opoziţie care au participat vineri la Congresul UDMR s-au întrecut în laude şi aprecieri la adresa Uniunii, în încercarea de a obţine un sprijin în Parlament. După ce premierul Victor Ponta le-a mulţumit miniștrilor Uniunii care au făcut parte din guvernele conduse de el, liderii liberali prezenţi la Cluj au invitat UDMR să pună, împreună cu PNL bazele unui parteneriat.

Trei persoane, dispărute în Cluj. Le-ați văzut?

Petru Alupoaie (stânga), Traian Moldovan (centru), Adriana Maria Tămaş (dreapta)
Trei persoane au fost date dispărute zile acestea, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj. Cei care pot furniza orice informaţii despre acestea sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Încep înscrierile pentru Let’s Go Digital 2015

Let's Go Digital 2015
Festivalul Internațional de film Transilvania (TIFF), în colaborare cu Asociația Culturală Control N, lansează înscrierile pentru cea de-a 13-a ediție a atelierului de film Let’s Go Digital!
Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu

Liderii liberali cer, de la Cluj, organizarea alegerilor parţiale. Ce spune premierul Ponta

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut, premierului Victor Ponta, de la Cluj, să organizeze alegeril parţiale şi implicit alegeri pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj. Ulterior declaraţiei lui Gorghiu, Victor Ponta a spus că va respecta decizia finală a instanţei dar a subliniat că este „stupidă“ ideea organizării unui scrutin după sistemul actual, pentru că acesta va fi schimbat.

Jucătoarele Olimpiei Cluj vor să se facă antrenoare

Cu prilejul Turneului UEFA de Dezvoltare feminin U16 se va organiza primul curs de licență UEFA B pentru antrenoare, curs ce face parte dintr-un proiect pilot inițiat de UEFA și care are ca scop dezvoltarea fotbalului feminin.
Deputatul PSD Sebastian Ghiţă

Control judiciar prelungit pentru Sebastian Ghiță

Procurorii DNA au prelungit, vineri, cu încă 60 de zile, măsura controlului judiciar pentru deputatul PSD Sebastian Ghiţă, în dosarul lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.
Liberala Ligia Bocşe

Consilierul local care nu există: Ligia Bocşe

Dacă îi vezi lângă un stâlp, mai degrabă saluţi stâlpul: cu un an înaintea alegerilor locale, Monitorul de Cluj vă arată cât sunt de vizibili sau mai bine zis de invizibili politicienii, în ochii cetăţenilor.

Contestația lui Dan Șova, respinsă de ICCJ

Contestaţia senatorului PSD Dan Şova privind durata de desfăşurare a anchetei procurorilor anticorupţie în dosarul "Turceni-Rovinari" a fost respinsă joi, 16 aprilie, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).