monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Doi tineri antreprenori au reuşit să aducă visul american la Cluj - GALERIE FOTO

Au terminat facultatea şi au luat calea Americii pentru a trăi visul american. Au plecat cu gândul să “fure o idee tare de acolo”, să facă bani şi să încerce ceva pe cont propriu în ţara lor. După patru ani, eforturile lor au dat roade şi sunt foarte aproape să-şi îndeplinească visul. Au reuşit să pună pe picioare o afacere unică pentru Cluj-Napoca, dar şi pentru România.

Mai puțin de jumătate de an de Liga 1 în sezonul 2015-2016

Într-o lume tot mai apăsată de globalizare, fenomen care a atins din ce în ce mai mult și sportul, mai ales fotbalul, devine tot mai important felul în care marile branduri știu să se expună și să câștige din această expunere.

TiMAF şi-a lansat o platformă culturală cu finanţare din străinătate

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF) a lansat o platformă culturală care are ca scop “educarea culturală a publicului clujean”. Acest proiect, lansat sub sloganul „ Let’s get ARTivated”, își propune să aducă arta în toate formele ei mai aproape de locuitorii clujeni.

Băsescu vorbeşte despre penibilii de la Ministerul Transporturilor

Traian Băsescu se întreabă, într-o postare pe Facebook, dacă "penibilii de la transporturi" nu ar putea fi un subiect la consultările din 20 aprilie dintre preşedintele Klaus Iohannis şi partidele politice, explicând că România are un Masterplan pentru construcţia de autostrăzi încă din 1999.
Vicepreședintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu

Micul şantaj al lui Oleleu

“Dacă plec eu, cine vă mai ţine spatele?”. Aşa ar putea suna un ipotetic mesaj al vicepreşedintelului Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu (PSD), adresat atât consilierilor social-democraţi, cât şi funcţionarilor din aparatul de specialitate.

Emil Boc susţine candidatura Clujului „Universiada 2021”

Dezbaterea privind candidatura Cluj-Napoca la ”Universiada 2021”
Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că susține candidatura României pentru a organiza concursul sportiv internaţional ”Universiada” care va avea loc în anul 2021, arătându-şi totodată interesul ca acesta să se desfășeare chiar în Cluj.
Premierul Victor Ponta

Ponta cere sprijinul Consiliului Concurenţei după reducerea TVA la alimente

Premierul Victor Ponta a solicitat sprijinul Consiliului Concurenţei pentru primele luni după aplicarea TVA de 9% la alimente, pentru a preveni apariţia unor noi carteluri pe piaţă, arătând că măsura aplicată anterior de reducere a TVA la pâine a avut şi "părţi mai puţin pozitive".

Braşov: Un pacient a murit după ce a fost plimbat între spitale

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Braşov face o anchetă în cazul unui bărbat de 49 de ani, care a murit în unitatea medicală, după ce a fost plimbat între spitale, rudele susţinând că decesul ar fi fost provocat de o injecţie făcută de medicii de pe ambulanţa chemată la locuinţa lui.

România şi Bulgaria vor să deschidă un birou turistic comun în China

România şi Bulgaria doresc să deschidă un birou turistic comun în China. Potrivit unui protocol de intenţie, bilateral, aprobat de către Guvernul bulgar, cele două ţări vecine din regiunea balcanilor au identificat diverse domenii propice cooperării şi schimbului de informaţii în sectorul turismului.