monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

O nouă zi de depreciere pentru leu

Cursul euro a crescut de la 4,4098 la 4,4137 lei, fiind a doua şedinţă consecutivă de depreciere pentru leu.

Deputatul Marko Attila a DEMISIONAT din Parlament

Deputatul UDMR Marko Attila şi-a dat demisia din Parlament, înainte ca plenul Camerei Deputaţilor să dezbată cea de a doua cerere privind încuviinţarea reţinerii şi arestării sale preventive. Demisia a fost depusă la Biroul Permanent al Camerei şi urmează să fie prezentată în plen, potrivit unor surse parlamentare.

Un nou val de concedieri la RMGC

Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) a anunţat că îşi va reduce personalul cu aproximativ 35%.

AUDIO - Ascultă în ce TEROARE sunt „educaţi" ELEVII de la liceul de muzică din Cluj

O învățătoare de la Liceul de Muzică "Sigismund Toduţă" din Cluj-Napoca este acuzată de părinții elevilor că le „terorizează copii” și că aceștia nu mai vor să meargă la școală din cauza ei și a crizelor de nervi pe care aceasta le face în fața copiilor. ISJ ştia de caz de 10 zile, însă şeful ISJ Cluj nu a făcut nimic.

A început programul Rabla 2015

Ministerul Mediului a anunţat trei variante de eco-bonusuri, în valoare de 750, 1.500 şi 2.500 de lei.

Ponta nu s-a prezentat la Curtea de Apel Cluj în procesul pe care Seplecan i l-a intentat pentru organizarea alegerilor la CJ Cluj

Miercuri a avut loc la Curtea de Apel Cluj primul termen în procesul pe care consilierul judeţean Mihai Seplecan l-a intentat pentru a-l obliga să stabilească data alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. Guvernul României, prin primul ministrul Victor Ponta, a fost citat la Curtea de Apel Cluj în calitate de pârât, procesul fiind intentat de Seplecan care este nemulţumit de faptul că Ponta nu respectă legea.
Sursa foto: www.gmanetwork.com

Avem o nouă zodie. Care este adevărata ta zodie acum?

Perioadele atribuite fiecărei zodii au fost fixate în urmă cu peste 2.000 de ani, când zodiacul a fost inventat. Atunci, acestea corespundeau constelaţiilor care apăreau în spatele Soarelui în ziua în care cineva se năştea.

Incendiu puternic în Gherla

Incendiu puternic în Gherla. Sursă foto: Dejeanul.ro
Un incendiu s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 03:00, în localitatea clujeană Gherla. O magazie a luat foc, pompierii reuşind cu greu să stingă focul.
Fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov

Vâlcov, la ICCJ pentru judecarea contestaţiei arestului la domiciliu

Darius Vâlcov a ajuns, miercuri, la instanţa supremă, care urmează să decidă dacă fostul ministru al Finanţelor va rămâne în arest la domiciliu, va fi arestat preventiv, cum au cerut procurorii DNA, sau va fi cercetat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.