monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

U Cluj şi CFR Cluj, sancţionate de Comisia de Disciplină a FRF

Foto: Arhivă
Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal (FRF) a sancţionat grupările Universitatea Cluj şi CFR Cluj cu 7.500, respectiv 5.000 de lei penalitate sportivă ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la meciul direct din prima manşă a semifinalelor Cupei României Timişoreana.

400 de femei aleargă pentru a sprijini copiii dependenți de dializă

Sute de reprezentante ale sexului frumos aleargă sâmbătă, 7 martie 2015, la Crosul Divelor pentru a încuraja mișcarea, recreerea, buna dispoziție și, în același timp, pentru a strânge fonduri în vederea susținerii Asociației pentru Solidaritate și Empatie ”Claudia Safta”, care are în grijă 100 de copii cu insuficiență renală cronică, dependenți de hemodializă, dializă peritoneală și transplant renal.
Foto: Arhivă

Gigi Becali va fi eliberat condiţionat

Tribunalul Medgidia a decis vineri, 6 martie 2015, liberarea condiţionată a omului de afaceri Gigi Becali, condamnat în 2013 la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza".

Imigranţii români, subiectul unui nou documentar - VIDEO

Foto: Captură video
Imigranţii români sunt din nou subiectul unui documentar, de data aceasta unul spaniol. Postul public spaniol de televiziune TVE a difuzat joi seara, 5 martie 2015, un documentar numit „Următoarea oprire: Bucureşti” în care este vorba despre imigranţii români care s-au întors în ţara natală.

UBB Cluj, calificativ de încredere „Ridicat"

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi-a menţinut calificativul “Grad de Încredere Ridicat" acordat de Consiliul Naţional ARACIS (Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior), în urma evaluării externe periodice a calităţii academice, care s-a desfășurat în luna decembrie 2014.