monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Dolarul s-a scumpit la 4 lei

Cursul dolarului american a trecut ieri de pragul de 4 lei, atingând astfel un nou maxim istoric de 4,0041 lei, într-o şedinţă în care tranzacţiile s-au realizat între 3,9880 şi 4,01 lei.

Emil Boc o ajută pe Monica Iacob Ridzi cu chestiuni familiale şi umane

Emil Boc
Fostul ministru Monica Iacob Ridzi a ajuns marţi seara la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost transferată, la cerere, din motive medicale. Drumul a durat 24 de ore. Ce spune fostul premier Emil Boc despre situaţia lui Ridzi şi despre drumul de 24 de ore.
sursă foto: Primăria Jucu

ANUNȚ ANGAJARE PRIMĂRIA JUCU

Primăria comunei Jucu organizează concurs de angajare personal contractual pentru următoarele posturi:

Tu ştii cum să te comporţi în cazul unui cutremur?

Foto: Captură video
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) și E.ON România demarează campania de informare „Nu tremur la cutremur”, lansată în luna ianuarie a acestui an, care are ca principal obiectiv informarea cetăţenilor cu privire la modalităţile şi regulile de comportare ce trebuie respectate înainte, în timpul şi după producerea unui seism.
Grigore Leşe

Grigore Leşe aduce “Hori de primăvară” la Cluj-Napoca

Cunoscutul artist român Grigore Leşe va sustine sâmbătă, 7 martie 2015, de la ora 19:30, un concert la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, în cadrul primului său turneu naţional din acest an, “Hori de primăvară”.