monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Boc pune tunurile pe consilierii judeţeni. CJ Cluj cumpără 60 de hectare de teren pentru a rezolva problema deşeurilor

sursa foto cluj24h.ro
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat luni la o şedinţă a Consiliului Judeţean, unde le-a cerut consilierilor judeţeni “în al 13-lea ceas” să cumpere terenul de 60 de hectare care se află în administrarea comunei Feleacu pentru realizarea Centrului de Managament Integrat al Deşeurilor. CJ Cluj ar urma să plătească pentru cele 60 de hectare 1,5 milioane de euro. Nu au lipsit şicanele, ironiile şi schimburile acide de replici între consilierii judeţeni.

Voleibalistele rămân în Divizia A1 și anul acesta

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj va disputa și în următorul sezon meciurile contra echipelor din Divizia A1, asta după ce în Play-Out au reușit să se impună cu scorul general de 3-1 în fața echipei CSM Satu Mare.

Euro, la minimul ultimelor opt săptămâni

După deprecierea de la finalul săptămânii trecute, când cursul euro a crescut la 4,4242 iar leul nu a preluat evoluția pozitivă a celorlalte monede din regiune, ieri media a scăzut la 4,4061 lei, minimul ultimelor opt săptămâni.

Romgaz anunță două noi descoperiri de gaze naturale

Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz SA Mediaş a finalizat în această lună lucrările privind punerea în exploatare experimentală a două noi acumulări descoperite în Platforma Moldovenească şi Bazinul Transilvaniei, pe raza localităţilor Frasin (jud. Suceava), respectiv Criş (jud. Mureş).

Trei minori răniţi din cauza unui şofer beat

Un accident rutier a avut loc duminică, 29 martie, în jurul orei 22:30, în localitatea Livada, soldat cu rănirea uşoară a cinci persoane şi avarierea a două autovehicule.

Caravana Docuart ajunge pentru al doilea an consecutiv în Cluj-Napoca

Caravana Docuart ajunge pentru al doilea an consecutiv în Cluj-Napoca la Cinema Mărăști, de această dată pe 4 aprilie, unde va proiecta filmele premiate la București Docuart Fest 2014, singurul festival de film documentar românesc. Proiectul este organizat de Asociația Docuart cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

Victorie decisivă pentru U Alexandrion

Echipa U Alexandrion a învins în meciul care a fixat poziția echipei în clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin, împotriva echipei CSU Universitatea Neptun Constanța, scor final 23-21 (13-11).

CE AU DE ASCUNS? Funcționarii cheie din Consiliul Judeţean Cluj, AUDIAŢI în SECRET în procesul de corupţie al lui Horea Uioreanu. Mariana Rațiu a plâns în sala de judecată

Un nou termen în procesul de corupţie al fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, are loc luni dimineaţa la Tribunalul Cluj. Lovitură de teatru, însă. Judecătoarea Alina Ţopan a decis ca martorii să fie audiaţi în şedinţă secretă. Astăzi, urmează să dea declaraţii în calitate de martor Mariana Raţiu, Claudiu Salanţă şi Alexandru Creţu. La termenul de săptămâna trecută principalul martor al acuzării, Răzvan Pop, a fost audiat, de asemenea, în şedinţă secretă după ce el însuşi a cerut acest lucru.