monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Dolarul se apropie de 4 lei

Cursul dolarului american a crescut ieri de la 3,9599 la 3,9892 lei, la circa un ban de maximul istoric de 3,9980 lei, atins în data de 23 ianuarie.

(P) My Style - fashion corner la Iulius Mall

Eşti pasionată de shopping? Îți dorești să afli care sunt tendințele vestimentare ale sezonului primăvară/vară 2015? Iulius Mall Cluj te invită în perioada 5 – 8 martie 2015, în intervalul orar 17.00 – 20.00, să participi la My Style, fashion corner-ul cool de la care nu poţi lipsi.
Dirijorul olandez Theo Wolters

Concert simfonic în primă audiție, la Filarmonica din Cluj, de mărțișor

Filarmonica de Stat Transilvania oferă iubitorilor muzicii clasice din Cluj-Napoca un prim mărţişor muzical, în această primăvară, sub forma unui concert simfonic susţinut de Orchestra Filarmonicii şi dirijat de maestrul olandez Theo Wolters. Concertul va avea loc vineri, 6 martie 2015, începând cu ora 19:00, pe scena Colegiului Academic.

Averea corupției

De la intrarea României în UE, a devenit subiect frecvent de presă poziția ocupată de țara noastră în diferitele clasamente unionale. Cu alte cuvinte, ni se arată mereu ce loc ocupăm în aceste ierarhii, hai să acceptăm, corect întocmite.
Președintele de onoare al PSD Ion Iliescu

Ion Iliescu împlineşte astăzi 85 de ani

Fostul preşedinte Ion Iliescu împlineşte, marţi, 85 de ani, el urmând să petreacă prima parte a zilei acasă, în familie, alături de soţia sa, Nina Iliescu, urmând ca seara să participe la un concert privat, oferit în cinstea sa de către membrii Clubului de la Bucureşti.

Numărul pasagerilor, în creștere pe Aeroportul din Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a înregistrat în luna februarie 2015 un trafic aerian în creştere cu 31% față de aceeași lună a anului 2014, iar numărul de aterizări și decolări a crescut cu aproximativ 19%, comparativ cu luna februarie 2014.