monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

FOTO Primăria Cluj-Napoca ţine la secret banii alocaţi fundaţiei păstorită de jurnalistul Ion Novăcescu. Una întrebi, alta ţi se răspunde

sursa foto paginidemedia.ro
Funcţionarii publici din cadrul Primăriei Cluj-Napoca nu înţeleg sensul întrebărilor adresate de mass media sau se fac că nu le înţeleg, altfel nu ne explicăm răspunsul primit la o întrebare foarte simplă în legătură cu sumele primite de Fundaţia Armonia şi de SC Armonia Grup SRL în ultimii ani de la Primăria Cluj-Napoca.

Liber la transferuri în Gruia

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a ridicat provizoriu interdicția de a legitima jucători în cazul grupării CFR Cluj, însă a păstrat penalizarea de 24 de puncte decisă de FRF pentru clubul ardelean din cauza datoriilor către mai mulţi jucători.

Femeia care învaţă bărbaţii să conducă

În copilărie visa să devină coafeză, dar viaţa i-a rezervat alt destin. Acum, cu o mână de fier, ghidează atât bărbaţii, cât şi femeile într-un domeniu în care bărbații sunt o prezență obișnuită.

Alex Ciocan pedalează pentru promovarea lecturii

Campionul național la ciclism, Alex Ciocan va pedala peste 1.000 de kilometri alături de principele Nicolae al României, pentru promovarea lecturii la nivel național.
Seară de dans și artă dramatică la Turnul Croitorilor

Clujenii sunt invitaţi la o seară de dans și artă dramatică la Turnul Croitorilor

Centrul Cultural Petre Ţuţea, în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca şi Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia, invită publicul clujean luni, 30 martie 2015, începând cu ora 18.00 la ediția din Mărțisor a proiectului Seară de Dans și Artă Dramatică (SeDAD) ce se desfășoară în Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Iulius Mall Cluj îşi stinge luminile pentru a marca "Ora Pământului"

Iulius Mall Cluj îşi stinge luminile pentru a marca
Şi în acest an, Iulius Mall Cluj se alătură iniţiativei internaţionale de protejare a mediului prin stingerea luminilor - „Ora Pământului”. Sâmbătă, 28 martie 2015, în intervalul orar 20.30 - 21.30, se va opri iluminatul din atriumul principal, curtea de onoare, de pe faţada clădirilor şi cel aferent totemului.

România a coborât pe locul 40 în clasamentul FIFA

Selecționata feminină de fotbal a României a coborât două poziții în clasamentul mondial, aflându-se în prezent pe locul 40, cu 1.566 puncte, conform ierarhiei pe care FIFA a dat-o publicității vineri.

Cluj-Napoca stinge luminile din centrul oraşului de „Ora Pământului”

Cluj-Napoca a acceptat invitația Asociaţiei WWF (World Wide Fund for Nature) România de a participa la cea de-a 7-a ediție a Earth Hour România („Ora Pământului”). Astfel, sâmbătă, 28 martie 2015, iluminatul public din Pieţa Unirii va fi oprit între orele 20:30 şi 21:30.

Genţile şi accesoriile cu motive florale, la modă în această primăvară

Expo bag la Iulius Mall Cluj
Până în 29 martie 2015, la parterul Iulius Mall se desfăşoară ediţia de primăvară a Bag Expo. Târgul internaţional dedicat în exclusivitate genţilor şi accesoriilor este platforma ideală pentru toţi cei care caută genţi de calitate, oferind soluţii pentru absolut toate gusturile.

VIDEO Aproape 1.000 de copii cu nevoi speciale din Cluj vor beneficia de terapii inovative cu bani europeni

944 de copii proveniţi de la unele şcoli speciale din subordinea Consiliului Judeţean Cluj vor beneficia de terapii inovative în cadrul unui proiect european. În acest sens, pe lângă amenajarea unor camere de stimulare senzorială, copiii vor beneficia de excursii şi de cursuri de sănătate privind igiena personală. De asemenea, profesorii şi educatorii care lucrează cu aceşti copii vor urma sesiuni de formare.

Cad primele capete la „U”

Eșecurile echipelor din prima ligă și divizie a competițiilor interne au început să facă victime iar pentru acest lucru degetul este arătat către conducerea clubului sportiv Universitatea Cluj.

Studentă franceză de la UMF Cluj, găsită decedată

O studentă franceză de la UMF Cluj a fost găsită decedată vineri dimineața, în jurul orei 7:30, în cartierul Zorilor din Cluj-Napoca. Aceasta a căzut de la etajul patru al imobilului în care locuia.

Doi ruşi, un american şi un tunisian, prinşi cu şedere ilegală în Cluj

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări Cluj au desfăşurat, la data de 25 martie 2015, o acţiune în cadrul căreia au fost depistaţi cu şedere ilegală patru cetăţeni străini, cu vârste cuprinse între 16 şi 36 ani, doi din Federaţia Rusă şi câte unul din Statele Unite ale Americii şi Tunisia.