monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Dolarul a scăzut cu 7 bani

Amânarea, cel mai probabil pentru ultima parte a anului, creșterii dobânzilor din SUA, dar şi evoluţia pozitivă a indicelui PMI din zona euro, care măsoară situaţia economică a sectorului manufacturier privat, au asigurat un parcurs apreciativ pentru leu.

Motivare judecători: Mihnea Iuoraş și ceilalți membri ai Comisiei de Restituiri au acționat în cunoștință de cauză

Horia Georgescu şi ceilalţi membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor (CCSD) din cadrul ANRP, precum şi experţii evaluatori au acţionat în cunoştinţă de cauză contrar obligaţiilor ce le reveneau, aducând astfel prejudicii grave bugetului de stat, se arată în motivarea arestării preventive a inculpaţilor. Prejudiciul în acest dosar se ridică la 75 milioane euro.

Clujenii îi cer președintelui să întoarcă legea finanțării partidelor

Reprezentanţii Centrului pentru Studiul Democrației (CSD) consideră că unele modificări privind legea finanţării partidelor sunt „de salutat“, însă sunt însoțite de noi reglementări care sunt în contradicție cu spiritul legii și bunele practici internaționale.

Michel Platini a fost reales președintele UEFA

Fostul internaţional francez Michel Platini a fost reales, marţi, la Viena, în funcţia de preşedinte al UEFA, în cadrul celui de-al 39-lea Congres al forului.

Va poposi Cupa Davis și la Cluj?

Federația Română de Tenis caută un oraș pentru a găzdui partida de Cupa Davis cu Slovacia, programată în țara noastră, în perioada 17-19 iulie.

Ioan Rus: „Adam şi Eva au fost primul corupt şi primul corupător”

Un stat puternic nu este cel care are instituţii de forţă puternice, ci o economie puternică, a declarat, luni, la bilanţul MAI, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, precizând că împotriva corupţiei s-a mai luptat „în valuri” şi altădată, iar efectele s-au văzut sute de ani mai târziu.

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Franţa

Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, care circula de la Barcelona către Dusseldorf şi avea 150 de persoane la bord, s-a prăbuşit marţi în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei

În pas de handbal

Ca urmare, înțeleg, a unei concepții noi, coerente, funcționale și eficiente de PR a FRH, am beneficiat și eu de o invitație la Trofeul Carpați la handbal feminin, desfășurat la Cluj-Napoca în acest weekend.

Ediţia de primăvară a Bag Expo, de miercuri, la Iulius Mall

Bag Expo la Iulius Mall Cluj
Primăvara este sărbătorită la Iulius Mall Cluj cu o nouă ediţie a Bag Expo, care va avea loc în perioada 25 – 29 martie 2015, la parterul centrului comercial. Târgul internaţional dedicat în exclusivitate accesoriilor este platforma ideală pentru toţi cei care caută genţi de calitate, oferind soluţii pentru absolut toate gusturile.
Elena Udrea. Foto: Captura video

Elena Udrea şi-ar putea petrece Paştele în arest

Elena Udrea şi-ar putea petrece Paştele în arest, după ce judecătorii instanţei supreme au decis prelungirea măsurii arestului preventiv în cazul său, decizia putând fi contestată la aceeaşi instanţă.