monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Dolarul a scăzut cu şapte bani

Amânarea momentului în care Rezerva Federală americană va începe să majoreze dobânzile din SUA, a produs o scădere a investiţilor în bancnota verde, raportul acesteia faţă de euro revenind aproape de 1,09 dolari.

România a terminat pe poziția secundă în Rugby Europe Championship

Prima ediție sub denumirea Rugby Europe Championship a competiției care adună la start echipele din al doilea eșalon valoric al Europei s-a încheiat cu victoria Georgiei, urmată în clasament de România, situație asemănătoare cu cea din sezoanele precedente.

Cercetătorii de la USAMV Cluj au descoperit noi specii de vieţuitoare

Cercetătorii de la Disciplina de Parazitologie şi Boli Parazitare, din cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, au participat în ultimii ani la numeroase expediţii ştiinţifice desfăşurate atât în ţară, cât şi în regiuni tropicale.

Investiţie de 300.000 de euro într-o nouă policlinică în Piaţa Muzeului

În urma unei investiții de peste 300.000 de euro, a fost inaugurată, luni, la Cluj-Napoca, Policlinica Muzeului, parte a rețelei naţionale Regina Maria. Policlinica Muzeului este situată ultracentral, pe o suprafață de 850 de mp, și aduce la Cluj o echipă medicală de top, un laborator de analize medicale, aparatură ultra performantă, dar și un Centru de Medicină Ocupațională și un Centru de Kinetoterapie și Recuperare Medicală.
Ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon. Sursă foto: Wikipedia

Ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, în vizită la Bucureşti

Ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, se află luni, într-o vizită oficială, la Bucureşti unde s-a întâlnit cu ministrul Mircea Duşa şi urmează să fie primit de de preşedintele Klaus Iohannis apoi de premierul Victor Ponta. Vizita lui Fallon are loc la două luni de la vizita în România a ministrului britanic de Externe, Philip Hammond.
Fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov

Darius Vâlcov, audiat la DNA

Fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov a fost audiat la DNA, luni, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi intervenit, când era primar al Slatinei, în atribuirea unor contracte către un om de afaceri, care i-ar fi promis 20 la sută din sumele încasate.
Irina Vlah. Sursă foto: www.deschide.md

Irina Vlah, aleasă başcan al Găgăuziei

Candidatul independent Irina Vlah a fost aleasă başcan al regiunii autonome Găgăuzia din Republica Moldova, câştigând peste 51 la sută din voturi, a anunţat luni Comisia Electorală Centrală, prezentând rezultatele oficiale preliminare ale alegerilor de duminică.