monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Simona Halep a câștigat turneul Indian Wells

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a câştigat, duminică, al 11-lea titlu din carieră, dar cel mai important, după ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, în faţa sportivei sârbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.

Un nou bluf la adresa românilor din străinătate?

Un deputat liberal de Diaspora l-a acuzat, sâmbătă, pe premierul Victor Ponta, că „se întoarce la tactica de amânare şi înşelare a publicului din noiembrie 2014“, pe tema votului din diaspora, iar PSD pregăteşte un bluf pentru românii din afara graniţelor, prin încercarea de blocare a oricărei soluţii.

Armata Română va efectua aproape 350 de exerciţii de instruire în 2015

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a afirmat, duminică, la Câmpia Turzii, unde a asistat la un exerciţiu militar româno-american, că în acest an sunt planificate peste 340 de exerciţii de instruire, din care aproximativ 40 vor fi organizate împreună cu partenerii din NATO şi UE.

Zborul MH17, doborât de o rachetă sol-aer Buk de fabricaţie rusească

Un fragment metalic găsit la locul accidentului ar indica faptul că avionul companiei Malaysia Airlines care efectua cursa MH17 a fost doborât în estul Ucrainei de o rachetă sol-aer Buk de fabricaţie rusească, a anunţat joi postul de televiziune olandez RTL, relatează Eurnonews, potrivit Mediafax.

Creşterea dolarului s-a amânat spre toamnă

În perioada analizată volatilitatea raportului euro/leu a fost mai mare, fiind influenţată de cererea de dolari americani din pieţele internaţionale.

Trei parlamentari află dacă vor fi arestaţi

Senatul şi Camera Deputaţilor au în lucru, săptămâna care urmează, trei cereri din partea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive, pentru deputatul liberal Theodor Nicolescu şi senatorii PSD Dan Şova şi Darius Vâlcov.

Boc a plantat pomi în prima zi de primăvară

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a plantat mai mulţi arbori într-un parc din municipiu, el scoţând mai întâi cu un târnăcop pietrele din gropile săpate.

Incendiu în Făget. Un bărbat şi-a lăsat maşina pornită în curte şi a luat foc

Un autoturism a luat foc în această dimineață pe strada Făgetului, lângă pădurea Făget. Un bărbat şi-a pornit maşina în curte şi a intrat în casă pentru câteva momente, iar când s-a întors maşina era în flăcări. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, incendiul ar fi pornit cel mai probabil de la un scurtcircuit.