monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Eclipsa văzută într-un minut - VIDEO

Eclipsa parţială de Soare, în timpul căreia Luna a acoperit peste jumătate din discul astrului, a fost observată şi din Cluj. Monitorul de Cluj a filmat tot fenomenul.
Cristian Octavian Matei, directorul general al Companiei de Apă Arieş

Ziua Mondială a Apei

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei Compania de Apă Arieş le ureză tuturor clienţilor, colaboratorilor şi angajaţilor, multe realizări, succese şi putere de muncă.

Peste 3.000 de amenzi, date de poliţiştii locali în câteva zile

Poliţiştii locali din Cluj-Napoca au aplicat în ultimele trei săptămâni, în perioada perioada 2-19 martie 2015, peste 3.000 de amenzi în valoare de peste 400.000 de lei. Printre cei vizaţi s-au aflat şoferii, cerşerotii, firmele de salubrizare dar şi constructorii.

Noi artisti confirmati la Electric Castle 2015

Festivalul Electric Castle confirmă prezența pe afișul oficial a trupelor The Glitch Mob, Maya Jane Coles, APPARAT, CASSY, BREACH, MONOPHONICS. Scena Electric Castle este locul spre care aspiră și câștigătorii concursului „Own the stage”, aleși din peste 200 de înscrieri în concurs.

Doi clujeni, prinşi la furat de peşte

Doi bărbaţi din judeţul Cluj sunt cercetați de polițiștii clujeni pentru braconaj piscicol. Aceştia ar fi încercat să fure peşte, dintr-un lac special amenajat pentru creşterea peştilor, însă au fost descoperiţi de agenţii de pază.

Trei clujeni, urmăriţi penal pentru piraterie online

Trei bărbaţi, din Cluj-Napoca şi Gherla, sunt urmăriţi penal de poliţişti după ce au descărcat de pe site-uri de torrente produse purtătoare de drepturi de autor, pe care le-au pus apoi la dispoziţia altor persoane fără a avea autorizarea titularilor de drepturi.

Cum s-a văzut din Cluj-Napoca eclipsa parţială de Soare

Peste 350 de clujeni s-au strâns vineri, 20 martie 2015, la Observatorul Astronomic din Cluj-Napoca pentru a vedea cât mai bine eclipsa parţială de Soare. Dintre aceştia 200 de persoane au privit fenomenul astrologic, care are loc foarte rar, din curtea observatorului.

Master Planul de Transport al Guvernului, respins de Comisia Europeană

Comisia Europeană a respins actuala formă a proiectului Master Planului de Transport al României şi a recomandat modificarea priorităţilor proiectelor cuprinse, dar şi corelarea cu banii disponibili şi nu cu cei despre care se spune că vor fi la dispoziţia Executivului.

FSEGA organizează prima sesiune a concursului Oeconomicus Napocensis

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai organizează în data de 21 martie 2015 prima sesiune a concursului Oeconomicus Napocensis, ediţia 2015. Concursul este destinat elevilor de clasa a XI-a şi a XII-a din instituţiile de învăţământ preuniversitar naţionale.

Victorie în primul meci din Play-Out

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a reușit să învingă în prima partidă din Play-Out-ul Ligii Naționale, împotriva echipei Universitatea CSM Oradea.