monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ABSURD! Diplome publice pentru "cetăţeni privaţi"! Membri ai "familiei regale", premiaţi de Consiliul Judeţean în cadrul unui eveniment privat

Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu vor primi sâmbătă titlul de cetăţeni de onoare ai judeţului Cluj. Care sunt faptele pentru care primesc acest titlu şi ce au făcut pentru judeţul Cluj? Având în vedere că este un eveniment susţinut din fonduri private, ne întrebăm ce a fost înainte: diploma de cetăţeni de onoare ai judeţului Cluj sau evenimentul? Este o mişcare electorală a conducerii Consiliului Judeţean Cluj, având în vedere că este singura propunere făcută de Vakar Istvan de când e preşedintele instituţiei?

Ministrul Fondurilor Europene vorbeşte la Cluj despre funie în casa spânzuratului: “Este prețul pe prostie plătit de România”

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, vorbeşte la Cluj despre funie în casa spânzuratului: “Corecțiile financiare pe actualul cadru financiar îl estimăm la un miliard de euro. Este prețul pe prostie plătit de România pentru faptul că a pus în funcții cheie oameni, care, din păcate, nu trebuiau să fie acolo. Și mai ales în zona de achiziții publice”. Judeţul Cluj se poate lăuda cu două mari eşecuri în derularea proiectelor cu fonduri europene: Centrul de Deşeuri şi reabilitarea drumului turistic Răchiţele-Ic Ponor.

Jurnalistul-politician Rareș Bogdan a aflat că la DNA nu merge cu „Jocuri”

Jurnalistul Rareş Bogdan a venit, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), el spunând că a cerut procurorului din dosarul lui Marian Vanghelie să-l primească pentru a sta de vorba. La ieşirea însă de la DNA, Rareş Bogdan a precizat că a fost audiat ca martor şi a recunoscut că a fost citat "alaltăieri". Deci nu a venit ca a vrut el, ci ca a vrut procurorii. El este cunoscut pentru relaţiile apropiate cu politicienii.

Dolarul a scăzut cu aproape 6 bani

Renunţarea de către Rezerva Federală americană la termenul de „răbdare” în stabilirea momentului majorării dobânzilor, cu precizarea că ritmul de creştere va fi mai lent decât cel anticipat, a avut ca efect creşterea cererii de monede considerate riscante, inclusiv euro sau leul.

Coliziune frontală între două maşini în Gilău

Foto: Arhivă
Un accident rutier a avut loc în jurul orei 15:30 în localitatea Gilău. Şoferul unui TIR a intrat într-o depăşire şi s-a izbit frontal într-o maşină, care efectua un viraj la stânga fără a se asigura.

Cartea „40 de zile” va fi lansată şi la Cluj

Noul roman „40 de zile” scris de Chris Simion, publicat de editura TREI, se lansează printr-un turneu unic în România: 40 de zile, 40 de oraşe, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii.

Primul smart shop din Grupul Orange, deschis în Cluj-Napoca - FOTO

Inaugurarea smart shop-ului Orange din Cluj-Napoca
România este prima ţară în care Grupul Orange lansează conceptul revoluţionar de smart shop: un magazin în care digitalul este omnipresent. Primul smart shop este lansat în Cluj Napoca, pe Bd. 21 Decembrie 1989 şi îşi aşteaptă vizitatorii începând din 20 martie.
Elena Udrea. Foto: Captura video

Elena Udrea, la confruntări cu denunţătorii din dosarul "Gala Bute"

Elena Udrea va fi dusă din arest la DNA, joi, pentru confruntări cu denunţătorii săi din dosarul "Gala Bute", pe pagina de Facebook a fostului ministru al Dezvoltării fiind postat un mesaj în care se arată că aceste confruntări "vor dovedi caracterul mincinos al susţinerilor denunţătorilor".

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells după ce a trecut cu 2 -1 la seturi de numărul 13 WTA, Carla Suarez Navarro, și o va întâlni în etapa următoare a competiției pe numărul 1 mondial, Serena Williams.