monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Martorul cheie în dosarul Uioreanu, audiat în şedinţă secretă. Răzvan Pop, cel care ţinea evidenţa şpăgilor într-o agendă, s-a ferit de fostul şef

Martorul principal al acuzării în dosarul Uioreanu, fostul său consilier Răzvan Pop, a fost audiat astăzi în şedinţă secretă. El cerut să fie audiat în altă sală de judecată prin intermediul mijloacelor audio-vizuale, după ce nu ar fi vrut să dea cu ochii de fostul lui șef și naș de cununie, Horea Uioreanu. Timp de mai mulţi ani, Răzvan Pop a ţinut evidenţa tuturor şpăgilor pe care şeful său le primea şi le nota într-o agendă. Cu toate că avocaţii apărării s-au opus, judecătorii au decis audierea lui în şedinţă secretă.

Leul s-a depreciat faţă de principalele valute

Poziţiile de protecţie luate de investitori, înainte de încheierea şedinţei Comitetului de politică monetară a Rezervei Federale americane (FOMC), au avut ca efect deprecierea monedelor din regiune, inclusiv a leului.

Dacul este la putere la Trofeul Carpați

Echipa națională de handbal se rebrănduiește cu ocazia Trofeului Carpați. Federația Română de Handbal învită suporterii să „scoata dacul din ei” la meciul de vineri seara contra campioanei mondiale Brazilia.

Cine este potrivit pentru meseria de poliţist? - GALERIE FOTO

Zeci de tineri au luat cu asalt sediul Şcolii de Poliţie din Cluj pentru a descoperi dacă sunt potriviţi pentru meseria de poliţist. În ajutor le-au sărit viitorii poliţişti care urmează cursurile acestei şcoli, explicându-le ce calităţi ai nevoie pentru a fi un bun om al legii.

Traian Băsescu, urmărit penal pentru șantaj

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost astăzi la Parchetul General, unde a fost citat în calitate de suspect, în dosarul în care Gabriela Firea îl acuză de şantaj.

CFR Călători preia traficul de pasageri RegioTrans

CFR Călători a preluat, miercuri, traficul de pasageri RegioTrans, companie privată ale cărei trenuri au fost suspendate de către Autoritatea de Siguranţă Feroviară Română în urma descoperirii unor nereguli la aproape 30 de automotoare.

Așa arată presa pe placul PSD! - FOTO

Mereu atentă la inițiativele mai-marilor politici, mereu binevoitoare, ba chiar săritoare și îndatorată, iată cum arată presa aservită puterii.

Patru cetăţeni străini depistaţi cu şedere ilegală în Cluj

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări Cluj au desfăşurat, în data de 16 martie 2015, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.

O nouă reprezentație a baletului "Don Quijote" pe scena Operei Române din Cluj

Baletul “Don Quijote”. Foto: Nicu Cherciu
Clujenii pasionaţi de balet, dar care nu au reuşit să participe la premiera spectacolului de balet ”Don Quijote”, de Ludwig Minkus, mai au încă ocazia să îl vizioneze. Pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca se va juca miercuri, 18 martie, ora 18.30, la cea de-a doua reprezentație a spectacolului.
Fostul şef al ANI, Horia Georgescu

Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile, în dosarul în care este acuzat că, alături de alţi foşti membri ai comisiei pentru stabilirea despăgubirilor din ANRP, a aprobat despăgubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro, a decis instanţa supremă.