monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

FOTO O şoferiţă de 24 de ani a plonjat în Someş. Vezi cine a salvat-o

Foto: Tiberiu Crisan
O tânără de 24 de ani din Cluj-Napoca a plonjat cu maşina în râul Someş după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Accidentul a avut loc sâmbătă după amiaza în zona stadionului Cluj Arena. Din fericire, tânăra nu a fost rănită, cu toate că maşina a ajuns cu roţile în sus, ea fiind scoasă imediat din apă de doi tineri care i-au sărit în ajutor.

Un clujean atacă taximetriştii: “Îţi este scârbă să mergi cu ei, şoferi în maiou şi şlapi care nu fac duş”

Un clujean îi cere primarului Emil Boc să ia măsuri şi să-i oblige pe taximetrişti să adopte o ţinută decentă “exact ca la primărie”. El spune că şoferii de taxi ar trebui să se prezinte “ca şi la un serviciu în care se deserveşte publicul”. El este supărat şi pe faptul că taximetriştii încurcă circulaţia şi că trăiesc într-o lume “fără reguli” şi cere instituirea unor amenzi speciale pentru această categorie de şoferi.

Traian Băsescu, decorat în Moldova cu Ordinul "Ştefan cel Mare"

sursa foto abcnews.md
Preşedintele moldovean, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind conferirea Ordinului "Ştefan cel Mare", decoraţia militară supremă a Republicii Moldova, lui Traian Băsescu, pentru sprijinul constant acordat Chişinăului şi pentru contribuţia sa la promovarea securităţii şi democraţiei în regiune.

Emil Boc s-a fotografiat cu Ursul de Argint la proiecţia de gală a filmului “Aferim”

"Aferim!", lungmetrajul pentru care Radu Jude a fost premiat cu Ursul de Argint pentru cea mai bună regie la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin 2015, a avut proiecţia de gală vineri seara la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca. La proiecţie a asistat şi primarul Emil Boc care la finalul proiecţiei s-a fotografiat cu Ursul de Argint.

13 semne că eşti născut şi crescut în România

sursa foto sharethis.ro
Un articol a devenit viral printre românii de pretutindeni care au început să dezbată cu haz şi ironie subiectul atins: 13 semne că eşti născut şi crescut în România!