monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Sura foto realitatea.net

Petre Roman și-a pierdut mandatul de parlamentar

Plenul Camerei Deputaților a luat act luni de încetarea mandatului deputatului liberal Petre Roman și a votat vacantarea locului de deputat al acestuia cu 200 voturi pentru, 11 împotrivă și 21 de abțineri.
Deputatul UDMR Marko Attila

Deputatul UDMR Marko Attila, protejat de premierul Ungariei

Un deputat în Parlamentul României, cetăţean român, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, beneficiază de protecţia premierului ungar, Viktor Orban, susţine avocatul său, citat de potstul de televiziune Digi24.

Elena Udrea poate fi arestată: Deputații au aprobat toate cele șase solicitări ale procurorilor

Camera Deputaţilor a aprobat, luni seară, cererea de arestare formulată în dosarul "Gala Bute" în cazul Elenei Udrea, fiind înregistrate 219 voturi "pentru" şi 102 "împotrivă". Camera Deputaţilor a aprobat şi solicitarea de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a deputatului Elena Udrea în dosarul Microsoft, la cererea DNA, cu 202 voturi ”pentru” şi 65 ”împotrivă”. Deputaţii au încheiat votul prin aprobarea încuviinţării arestării preventive, care înlocuieşte controlul judiciar în dosarul Microsoft.

Alin Cioban: „Fetele merită un public pe măsura eforturilor lor”

Echipa de fotbal feminin, Olimpia UT, a revenit în Cluj după vacanța de iarnă și după turneele amicale din Polonia și de la Târgu Mureș. Odată cu această revenire, clubul s-a înnoit cu un site revigorat și pus la zi cu ultimele informații.

Dezbatere publică cu 15 oameni despre bugetul municipiului

Dezbatere publică cu 15 oameni despre bugetul municipiului
Dezbaterea publică despre bugetul local pe anul 2015 a fost doar o caricatură a unei dezbateri, numărul participanților fiind extrem de mic. Discuțiile au durat mai puțin de o oră, fiind de fapt mai mult un dialog între doi consilieri locali și primarul Emil Boc.

Grexit depreciază leul

Pericolul destrămării zonei euro prin ieşirea Greciei din aceasta (Grexit) a provocat o creştere a aversiunii faţă de risc, implicit deprecierea monedelor emergente, inclusiv a leului.

Seplecan: Până când Ponta se preface că guvernează, România riscă o procedură de infringement

Consilierul judeţean Mihai Seplecan precizează că România riscă procedura de infringement pentru că a accesat fonduri europene în vederea soluționării problemei depozitelor de deșeuri neconforme și nu și-a finalizat aceste proiecte. “România este la un pas de o acțiune de infringement din partea Comisiei Europene, dar premierul Victor Ponta și-a reluat proastele obiceiuri: guvernarea la televizor”, susţine Seplecan.

Spitalul de Boli Infecţioase Cluj se modernizează

Spitalul de Boli Infecţioase Cluj se modernizează
Aproape 2,4 milioane lei vor fi investiţi în modernizarea a trei secţii ale Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj. Încă 1 milion lei vor fi cheltuiţi pentru cumpărarea unui computer tomograf.

Ziua Roşiei Montane, aniversată la Turda

Cu ocazia aniversării a 1884 de ani de la prima atestare documentară a Roşiei Montane, Campania Salvaţi Roşia Montană a desfășurat recent activitatea Ziua Roşiei Montane Turda, eveniment dedicat patrimoniului cultural şi natural existent la Roşia Montană.