monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Begu și Niculescu au calificat România în Play-Off-ul Cupei Mondiale

Româncele au învins, la Galaţi, cu scorul general de 3-2, formaţia Spaniei, după succesul repurtat de perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu în faţa cuplului Garbine Muguruza/Anabel Medina Garrigues, şi s-au calificat în play-off-ul pentru Grupa Mondială.

PMP şi-a ales noua conducere

Eugen Tomac a fost ales, duminică, preşedinte al PMP, cu 694 voturi "pentru" şi 8 "împotrivă", el fiind de altfel şi singurul candidat pentru funcţia de preşedinte a PMP. Din conducerea partidului face parte şi fostul pedelist clujean, deputatul Adrian Gurzău.

Consiliul Judeţean Cluj cere conducerii aeroportului să-i plătească un comision de risc pentru creditul garantat la pistă

Consilierii judeţeni vor dezbate în următoarea şedinţă un proiect de hotărâre privind aprobarea unei sume de bani pe care conducerea aeroportului trebuie s-o plătească Consiliului Judeţean Cluj sub formă de comision de risc, ca urmare a creditului pe care aeroportul clujean l-a contractat pentru realizarea pistei de 3500 metri, credit garantat de către Consiliul Judeţean Cluj.

Ne pregătim de conflict armat? Liderii europeni încep să folosească cuvântul „război”

Sfârșit de săptămână tensionat pe continentul european. Îngrijorarea față de nesoluționarea conflictului ucrainian a provocat întâlniri la cel mai înalt nivel. Vineri, cancelarul Angela Merkel și președintele Franței Francois Hollande au vizitat Moscova, pentru a propune liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, un plan de pace. Sâmbătă, la Munchen, lideri internaționali au luat parte la Conferința pentru securitate de la Munchen.

Leul se întremează

În perioada analizată, leul a reuşit să recupereze o bună parte din pierderile cauzate de deciziile Băncii Elveţiei şi BCE, care au permis francului elveţian şi dolarului american să atingă noi maxime istorice.

Traian Băsescu, PREZENŢĂ-SURPRIZĂ la congresul PMP: Sper ca Udrea să-mi confirme că este un om cinstit. Ştiam de acuzaţiile Elenei Udrea la adresa generalului Coldea

sursa foto stirileprotv.ro
Fostul președinte Traian Băsescu a venit la Congresul PMP, care are loc duminică la Palatul Parlamentului. PMP își va alege astăzi noua conducere a partidului, după ce Elena Udrea s-a autosuspendat. Singurul candidat la șefia partidului este Eugen Tomac. Băsescu a ajuns la congresul Partidului Mişcarea Populară, fiind întâmpinat cu ovaţii şi scandări de către delegaţii la congresul formaţiunii.

Monitorul va publica un interviu ÎN EXCLUSIVITATE cu egiptologul Zahi Hawass

Monitorul de Cluj va publica în exclusivitate un interviu cu cunoscutul egiptolog de renume internaţional Zahi Hawass despre Egiptul antic și faimosul faraon Tutankhamon, despre excavațiile din Valea Regilor şi despre cum i-a schimbat Tutankhamon viața. Urmăriți www.monitorulcj.ro pentru a citi interviul.