monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Klaus Iohannis l-a decorat pe şeful IPJ Cluj Tudor Grindean pentru "rezultate remarcabile obţinute în activitatea profesională"

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 6 februarie, un decret de decorare. Printre persoanele care au primit decoraţii se numără şeful IPJ Cluj Tudor Grindean, care se află în centrul unui scandal după ce cinci infractori au reuşit să evadeze la interval de câteva zile din arestul IPJ, dar şi generalul Ion Burlui, care şi-a dat demisia de la şefia Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), după ce a fost acuzat că nu a intervenit în timp util la tragedia aviatică din Apuseni.

Doi laureați Nobel susţin o conferinţă la o universitate din Cluj

Harald zur Hausen
Doi laureați ai premiului Nobel pentru Medicină sau Fiziologie vor participa la o conferință internațională care va avea loc la Cluj în perioada 6 - 8 noiembrie 2015, organizată de Organizația Studenților pentru Natură Cluj-Napoca în colaborare cu Facultatea de Biologie și Geologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

FOTO Accident la Izvoru Crişului. Un camion s-a răsturnat

Un accident de circulaţie a avut loc sâmbătă dimineaţa la intrarea în localitatea Izvoru Crişului. Potrivit primelor informaţii, un camion s-a răsturnat pe marginea drumului, iar circulaţia se desfăşoară pe un singur sens.

Iohannis vorbeşte despre Roşia Montană. Ce spune despre viitorul acestei zone

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj pe Facebook, cu ocazia împlinirii a 1884 de ani de la data atestării documentare a localităţii Roşia Montană, că viitorul acestei zone trebuie gândit în acord cu normele europene de mediu şi cu legislaţia privitoare la patrimoniul cultural.

Ce spune Kelemen Hunor despre drepturile maghiarilor în România

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la ședința festivă care a marcat împlinirea unui sfert de secol de existență a UDMR, că drepturile obținute de maghiarii din România "nu sunt ireversibile” și a făcut apel la solidaritate și unitate.

INCENDIU la o cabană în Muntele Băişorii

sursa foto romaniatv.net
Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineaţa la o cabană în Muntele Băişorii. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, incendiul se manifestă în jurul hornului de la soba de teracotă.