monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Rapoartele de activitate ale consilierilor judeţeni: Postări pe Facebook şi excursii în străinătate

În timp ce Clujul nu are groapă de gunoi, se reziliază contracte pentru marile proiectele ale judeţului, culminând cu scandalurile pe care Consiliul Judeţean Cluj le are cu aeroportul, consilierii judeţeni se laudă cu activităţi demne de un şcolar de clasa a V-a. “Am participat la şedinţe cu bună credinţă şi fidelitate”, spune un consilier judeţean în raportul său de activitate.

"Elena Udrea - bună pentru puşcărie!" DNA cere aviz pentru arestare. Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se reuneşte mâine

Direcţia Naţională Anticorupţie cere aviz de la Camera Deputaţilor pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, după ce procurorii au extins urmărirea penală pe numele ei şi pentru luare de mită, în dosarul "Gala Bute". De asemenea, Direcția Națională Anticorupție solicită arestarea preventivă a Elenei Udrea și în dosarul Microsoft, pe lângă dosarul Gala Bute.

Dolarul și francul au scăzut

Evoluţia monedei naţionale nu a fost influenţată de decizia de politică monetară a BNR, ea reuşind să îşi continue aprecierea faţă de francul elveţian şi dolar.

Chirurgia laparoscopică și-a făcut debutul și la Câmpia Turzii

Premieră medicală la Câmpia Turzii: de miercuri, 4 februarie, se fac operații laparoscopice! Performantul aparat, pentru intervenții chirurgicale abdominale, a fost achiziționat de către spital în luna noiembrie 2014, fiind finanțat în totalitate de către Consiliul Local și Primăria Câmpia Turzii.