monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cine sunt deputaţii invizibili ai clujenilor

Aleşii au început săptămâna aceasta o nouă sesiune parlamentară, după o lungă vacanţă şi o sesiune în care au muncit sau, dimpotrivă, au dormit „în papucii statului“. Unii dintre ei şi-au anunţat priorităţile, alţii, în schimb, şi cei mai leneşi de altfel, nu au putut fi contactaţi zilele trecute de Monitorul de Cluj pentru a-şi anunţa priorităţile. Care au fost însă cei mai inactivi parlamentari clujeni? Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, sunt aceiaşi ca în fiecare an.

Regii roşii ai gunoaielor

Marile tunuri în domeniul depozitării deşeurilor s-au dat sub conducerea PSD. Problemele cu deşeuri nu sunt o noutate la Cluj. În urmă cu 13 ani, sub ameninţarea că vom fi invadaţi de gunoaie, Consiliul Judeţean Cluj a mai făcut o achiziţie păguboasă.

„Ars opiniae”

Un articol de opinie cred că ar trebui să se sprijine pe trei piloni principali: bunacredinţă, argumentul şi informaţia.

Euro revine la cursul din septembrie

Se pare că leul s-a obişnuit să se deprecieze în primele zile dintr-un nou an. Excepţie nu a făcut nici 2015, scăderea producându-se sub efectul factorilor externi.

Seplecan: Clujul va rămâne și cu gunoaiele în drum, și cu banii luați

Consilierul judeţean Mihai Seplecan acuză conducerea Consiliului Judeţean Cluj de nepăsare în cazul Centrului de Deşeuri, după ce de mai bine de trei luni instituţia se chinuie să organizeze o nouă licitaţie pentru finalizarea acestui obiectiv. „Poate din cauza faptului că s-au specializat în a sifona banii publici dedicați proiectelor de management a deșeurilor sau poate că sunt depășiți profesional”, spune Seplecan despre decidenţii din CJ Cluj.

Cum au fost “pedepsiţi” poliţiştii care îl aveau în supraveghere pe hoţul din Dej care a reuşit să evadeze

Un tânăr de 20 de ani a reuşit să fugă de sub escorta poliţiştilor în timp ce era transferat de la Dej în arestul IPJ Cluj. El se afla într-o maşină de poliţie alături de doi poliţişti, iar la un moment dat unul dintre poliţişti a coborât din maşină pentru a ridica nişte documente. Profitând de neatenţia celui de-al doilea poliţist Lăcătuş Brăduţ a fugit din maşină. Conducerea IPJ Cluj a luat primele măsuri împotriva celor doi poliţişti.

Gorghiu îi dă un ULTIMATUM lui Ponta, în privinţa alegerilor parţiale

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a trimis, marţi, o scrisoare deschisă premierului Victor Ponta în care îi cere ca, în şedinţa de Guvern de săptămâna aceasta, să decidă privind organizarea alegerilor parţiale, în caz contrar liberalii urmând că atace în contencios administrativ acest refuz.

Accident MORTAL în Gilău. O ambulanţă a fost implicată în accident

Sursa foto: bzc.ro Foto arhiva
Un accident rutier mortal a avut loc, marţi, în jurul orei 12.00, la intrare în Gilău. Un şofer în vârstă de 69 de ani nu s-ar fi asigurat corespunzător când a vrut să întoarcă maşina şi a fost lovit în plin de o ambulanţă care era în misiune.

FOTO Accident grav pe strada Observator! O MINORĂ a fost lovită de o maşină

O minoră de 17 ani a fost rănită grav marţi dimineaţa într-un accident de circulaţie care a avut loc pe strada Observatorului din cartierul Zorilor. Din primele verificări se pare că minora s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, moment în care a fost surprinsă şi lovită de un autoturism.

Președintele Directoratului CFR Călători, Vasile Secară, a demisionat

Vasile Secară, fostul director al CFR Călători Cluj, a demisionat din funcția de președinte al Directoratului CFR Călători, funcție pe care o ocupa în structura de conducere executivă a companiei, locul acestuia urmând să fie ocupat de Iosif Szentes, informează, compania.