monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Consiliul Judeţean Cluj se asociază, în al doisprezecelea ceas, cu aeroportul pentru transportul intermodal. Şedinţă cu aplauze şi certuri între PSD-işti

Într-o şedinţă extraordinară convocată marţi seara la ora 19.00, consilierii judeţeni au acceptat să se asocieze cu Aeroportul Internaţional Cluj pentru depunerea cererii de finanţare a proiectului privind transportul intermodal. Şedinţa a fost presărată de veşnicele contre dintre conducerea CJ Cluj şi cea a aeroportului, dar şi, în premieră, de o ceartă între consilierii judeţeni PSD.

Azi în Parlament- Deputatul Elena Uioreanu nu este de acord cu Codul Fiscal

Deputatul PNL de Cluj Elena Uioreanu susţine că propunerile fiscale ale guvernului reprezintă nu numai „o înşelătorie populistă a iluzionistului politic Ponta, ci şi o măsură iresponsabilă“ care va nenoroci sute de mii de familii româneşti active şi creatoare de plus valoare.

Euro a scăzut cu jumătate de ban

Monedele de la marginea zonei euro s-au apreciat ieri faţă de cea unică, după ce sentimentele de aversiune faţă de risc s-au temperat.

Magia pașilor de dans revine în Sala Sporturilor „Horia Demian”

Pentru a doua oară în istoria sa, Crystal Dance Cluj și Federația Română de Dans Sportiv, împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului, organizează, în zilele de 28 februarie și 1 martie, ediţia 2015 a Campionatului Naţional de Dans Sportiv.
sursa foto romaniatv.net

Avocatul Elenei Udrea: Nu a existat majoritate în Parlament

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a explicat, marți, că votul din plenul Camerei Deputaților privind încuviințarea solicitărilor DNA pe numele deputatului nu sunt valabile, ținând cont că regulamentul cere o majoritate de 50+1 % pentru ca o astfel de solicitare să fie aprobată. În acest sens, preşedintele CCR Augustin Zegrean urmează să ofere, astăzi, câteva explicații.
Eduard Hellvig

Eduard Hellvig, avizat să preia conducerea SRI

Comisia specială parlamentară a dat, marţi, aviz favorabil propunerii ca Eduard Hellvig să fie numit în funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), fiind înregistrate 7 voturi "pentru" şi unul "împotrivă".

(P) CAA are site nou și pagina de facebook!

Suntem în era tehnologiilor de top! De aceea CAA vine în sprijinul clienților săi prin crearea unui site bine organizat, a paginilor de facebook și google plus.

(P) Clujenii sunt invitați să descopere secretele frumuseții

Mască de față Casmara
Profesioniștii în domeniul beauty din Cluj-Napoca sunt invitați, în perioada 28 februarie - 01 martie 2015, la Sala Polivalentă, să participe la workshopurile Beauty Forum unde vor afla noutăţile profesioniştilor beauty din România.

Traviata revine pe scena Operei Române din Cluj-Napoca

Opera Națională Română din Cluj-Napoca invită clujenii să asiste la spectacolul „La Traviata” de Giuseppe Verdi, una dintre cele mai emoționante și captivante povești de dragoste ale tuturor timpurilor. Spectacolul liric va avea loc miercuri, 25 februarie, de la ora 18:30.

Elena Udrea, audiată la DNA în dosarul "Gala Bute"

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea s-a prezentat marți la Direcția Națională Anticorupție, după ce Parlamentul a aprobat cererea privind începerea urmăririi penale și arestarea preventivă în cazul său în dosarul ''Gala Bute''.