monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

UPDATE: Elena Udrea poate fi ARESTATĂ în "Gala Bute"

Sursa foto evz.ro
Camera Deputaţilor a aprobat, luni, noua cerere de arestare preventivă în cazul Elenei Udrea, fiind înregistrate 170 voturi "pentru" şi 118 "împotrivă" şi 13 voturi nule. De asemenea, Camera Deputaţilor a aprobat şi noua cerere de încuviinţare a urmăririi penale în cazul Elenei Udrea, pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute", fiind înregistrate 218 voturi "pentru" şi 76 "împotrivă".

Proiectul de transport intermodal, în pericol. A ieşit cum au vrut ei. Şefii Consiliului Judeţean Cluj îl trimit pe David Ciceo la Bucureşti după obţinerea avizelor

Mai sunt încă trei zile pentru depunerea cererii de finanţare a proiectului privind transportul intermodal, dar deocamdată conducerea Consiliului Judeţean Cluj nu se grăbeşte să rezolve problema asocierii. Într-o şedinţă fulger desfăşurată luni la sediul Consiliului Judeţean Cluj care a durat mai bine de trei ore, conducerea instituţiei a decis să-l trimită pe directorul aeroportului clujean, David Ciceo, la Bucureşti să obţină mai multe avize. Este condiţia pe care CJ Cluj a impus-o pentru semnarea asocierii.

Armistiţiul de la Minsk a rămas literă moartă

Conform acordului semnat la Minsk, retragerea armamentului greu trebuia să înceapă cel târziu a doua zi după implementarea acordului de încetare a focului şi trebuia să se încheie în 14 zile.

Euro se menţine la 4,45 lei

Aversiunea faţă de risc care se făcea simţită pe pieţele financiare a menţinut leul pe o pantă descendentă faţă de principalele valute.

(P) Ametistul, vedeta târgului Expo Mineralia, organizat la Iulius Mall

O nouă ediţie a Târgului Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii EXPO MINERALIA, care sărbătoreşte venirea primăverii, îi aşteaptă pe clujeni, de mâine, la IULIUS MALL. Vor putea să aleagă mărţişoare inedite sau cadouri deosebite pentru persoanele dragi din viaţa lor.
Deputatul PSD Sebastian Ghiţă

Percheziţii la firma fratelui lui Sebastian Ghiţă

Direcția Națională Anticorupție informează că procurorii efectuează luni percheziții la două firme din Voluntari, judeţul Ilfov, dintre care una aparţine fratelui deputatului Sebastian Ghiţă, într-o cauză ce vizează suspiciuni de corupție, comise în 2013, în legătură cu licitația organizată de Ministerul Educației Cercetării Tineretului și Sportului pentru proiectul "Internet în școala ta".

Începe prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare

Părinţii care au copii în grupa mare de grădiniţă vor trebui să-şi înscrie copilul în clasa pregătitoare. Luni, 23 februarie 2015, începe prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare, care se va desfăşura până pe 13 martie 2015.

Curiozități despre premiile Oscar

De unde vine numele statuetei „Oscar”? Cât de lung este faimosul covor roșu și cât a costat primul bilet la gala Academiei?