monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Eduard Hellvig  Sursa foto telegrafonline.ro

Va primi Eduard Hellvig votul parlamentarilor clujeni?

Social-democrații decid, zilele următoare, dacă îl susțin sau nu pe liberalul Eduard Hellvig la șefia SRI. Aşa cum au anunţat deja, partidele mai mici din coaliția de guvernare sunt de acord cu propunerea președintelui Klaus Iohannis. Pe de altă parte, este prima dată când UNPR și PC au o poziție separată de cea a PSD.

Marşul Demnităţii la Kiev

Mii de oameni, inclusiv lideri străini, au marcat un an de la înlăturarea fostului preşedinte ucrainean Ianukovici.

Euro a încheiat săptămâna la 4,46 lei

Situaţia incertă în privinţa prelungirii acordului de ajutor financiar al Greciei a făcut ca leul să se deprecieze la finalul perioadei faţă de principalele valute.

200 de motociclişti participă la un marş caritabil în Cluj-Napoca

sursa foto: blog.drive24.co.uk
În 1 martie, va avea loc în Cluj-Napoca o acţiune a motocicliştilor. Pe de o parte, este vorba de o campanie de prevenire a accidentelor rutiere, iar de pe altă parte este şi o campanie caritabilă pentru un copil de 13 ani, bolnav de leucemie.

Au furat gaz şi acum sunt urmăriţi penal

Au furat gaz şi acum sunt urmăriţi penal
Un bărbat şi o femeie, din Turda, sunt cercetaţi de poliţiştii clujeni pentru furt şi racordare ilegală la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale.

Parlamentarii vor reguli noi privind incompatibilitatea. Doi dintre iniţiatorii proiectului sunt clujeni

Parlamentarii vor reguli noi privind incompatibilitatea lor
Un grup de 16 parlamentari a iniţiat un proiect potrivit căruia calitatea de parlamentar este incompatibilă cu cea de preşedinte, vicepreşedinte, director, administrator, membru CA al societăţior comerciale doar în anumite condiţii. Printre semnatarii proiectului legislativ prin care se vor noi reguli privind incompatibilitatea se numără şi doi deputaţi clujeni.