monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

U-BT a învins liderul Ligii Naționale

U-Banca Transilvania reușește o victorie frumoasă în fața liderului Ligii Naționale, Steaua București, învingându-i la punct pe gazde.

Concurs de biciclete pentru copii la Salina Turda

Salina Turda va fi gazda unui concurs de biciclete pentru copii, sâmbătă 21 februarie, începând cu ora 11:00. Evenimentul sportiv este organizat în cadrul campaniei ,,Micul biciclist şi siguranţa lui” care are ca scop prevenţia şi educarea copiilor cu privire la riscurile circulaţiei în trafic.

Programul "We Love Eating!", promovat la EU Expo 2015

Programul
Municipiul Cluj-Napoca este promovat, zilele acestea, în întreaga rețea de canale social media a Expoziției Univesale de la Milano, EU Expo 2015, prin participarea sa la proiectul-pilot de promovare a unui stil de viata sănătos, "We Love Eating!"

CTP reintroduce linia 22 de microbuze

Foto: Arhivă
Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca a anunţat joi, 19 februarie, că linia 22 de microbuze, care face legătura între Piața Gării și strada I. Moldovan, va fi repusă în circulaţie.
Eduard Hellvig. Sursa foto: Wikipedia

UNPR îl va susţine pe Hellvig la şefia SRI

UNPR a anunţat, vineri dimineaţă, prin intermediul unui comunicat de presă, că salută decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI în persoana lui Eduard Hellvig şi că va susţine această propunere.

CFR Cluj îi bate obrazul LPF-ului

După ce Comisia de Recurs a FRF-ului a respins recursul prin care cerea recuperarea celor 24 de puncte pierdute la Comisia de Disciplină, reprezentanții clubului au postat un mesaj în care spun că LPF vrea să distrugă clubul.