monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Leul s-a apreciat în fața principalelor valute

Anunțul făcut de președintele Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem, referitor la faptul că Grecia a solicitat miniştrilor de finanţe din zona euro prelungirea acordului de ajutor financiar cu şase luni, a avut ca efect scăderea aversiunii față de risc, ceea ce a permis leului să se aprecieze față de principalele valute.

Clujencele vor revanșa

Baschetbalistele Clubului Sportiv Universitatea Cluj primesc vizita grupării BCM Danzio Timişoara, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul XXV din Liga Naţională.

Clujana vinde acţiuni pentru a se salva

Fabrica de încălţăminte Clujana are datorii în valoare de aproximativ 7 milioane de lei, însă noua conducere a reuşit să obţină reeşalonarea pe mai mulţi ani. Consilierii judeţeni clujeni au decis să scoată la vânzare acţiuni în valoare de 800.000 de lei pe bursă.

Câţi bani i-a dat Ponta lui Dragnea?

Senatorul PNL de Cluj Alin Tişe solicită ca “grupul infracţional organizat intitulat Corpul de control al lui Victor Ponta” să controleze şi alocările ilegale de bani din fondul de rezervă făcute de Victor Ponta către Ministerul Dezvoltării lui Dragnea.

Seplecan: Când vine vorba de investițiile din județ PSD își apără propriile interese

Consilerul județean PNL Mihai Seplecan acuză PSD Cluj că își apără propriile interese când vine vorba de investițiile strategice din județ în loc să țină cont de nevoile reale ale acestuia cum ar fi, de exemplu, investitiile la Aeroportul Internațional Cluj, terminalul intermodal sau licitația pentru Centrul de Management Integrat al Deșeurilor.

Alin Tişe: ”Majoritatea PSD lasă fără conținut legea de respingere a OUG privind migrația aleșilor locali”

Senatorul PNL de Cluj Alin Tişe consideră că majoritatea parlamentară din jurul PSD refuză să respecte decizia CCR în privința OUG 55 și lasă fără conținut legea de respingere a acestui act normativ declarat neconstituțional. În acest sens, iberalii vor cere instanţei de judecată să decidă încetarea mandatelor aleşilor locali din judeţ care au profitat de această ordonanţă.

Seară de dans și artă dramatică în Turnul Croitorilor

Centrul Cultural Petre Ţuţea invită publicul clujean luni, 23 februarie 2015, începând cu ora 18:00, să participe la ediția din Făurar a proiectului „Seară de Dans și Artă Dramatică” (SeDAD) ce va avea loc în Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Prokopis Pavlopoulos, ales preşedinte al Greciei

Prokopis Pavlopoulos, ales preşedinte al Greciei. Sursa foto: www.left.gr
Fostul ministru conservator de Interne Prokopis Pavlopoulos a fost ales, miercuri seara, de Parlamentul de la Atena în funcţia de preşedinte al Greciei, primind cele peste 180 de voturi necesare, relatează Euronews.