monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Se clădeşte Noua Uniune Sovietică?

Vladimir Putin a declarat că destrămarea Uniunii Sovietice a fost „cea mai mare catastrofă geopolitică din secolul trecut”. În urma ultimelor evenimente din Ucraina fostul preşedinte al Georgiei, Mihail Saakaşvili, a spus că Putin vrea să restabilească Uniunea Sovietică.

Vladzimir Krysevich revine la Cluj

Belarusul Vladzimir Krysevich revine la echipa de baschet CS „U” Cluj după ce a primit viza de lucru pentru spațiul UE.

Concert de operetă pe scena Salinei Turda

Prim-soprana Daniela Vladescu şi consacratul interpret de muzică populară Viorel Rus, vor evolua sâmbătă 28 februarie începând cu orele 18:00 pe scena amfiteatrului din Salina Turda în cadrul unui concert extraordinar.

Clujeanul Ionuț Iancu boxează împotriva lui Mihai Nistor la Cupa României

Brăila găzduiește, în premieră, Cupa României la box pentru seniori, competiție organizată, în perioada 18-21 februarie, de Asociația Județeană de Box și Clubul Sportiv Municipal Brăila, în parteneriat cu Federația Română de Box și Consiliul Județean Brăila.

Mihai Seplecan a pierdut lupta pentru şefia CJ Cluj. Reacţia liberalului

Tribunalul Cluj nu îl va repune în funcţia de şef al Consiliului Judeţean Cluj pe liberalul Mihai Seplecan. Aceasta după ce a admis acțiunea Prefecturii Cluj pentru anularea unor hotărâri de CJC din 2014 prin care Ioan Oleleu a fost eliberat din funcția de vicepreşedinte al CJ Cluj şi a fost înlocuit de liberalul Mihai Seplecan.
Sigla Zilelor Clujului 2015

Clujenii sunt invitați să facă propuneri pentru Zilele Clujului 2015

Cea de-a V-a ediţie a “Zilelor Clujului” se va desfăşura în perioada 22-26 mai 2015. Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii să participe activ în conturarea programului acestui eveniment prin propunera unor activităţi legate de tematica din acest an, ”Cluj-Napoca – Capitală Europeană a Tineretului”.
Pianiștii Sivan Silver și Gil Garburg

Cuplu de pianişti de renume internațional, pe scena Filarmonicii, în Luna Tinerilor Artişti

Filarmonica de Stat „Transilvania” readuce pe scena muzicală a Clujului cuplul de pianişti Sivan Silver – Gil Garburg, un duo excepţional ce s-a remarcat la nivel internaţional în peste 40 de ţări de pe 5 continente. Evenimentul muzical cuprins în proiectul ”Luna Tinerilor Artişti” va avea loc vineri, 20 februarie 2015, de la ora 19:00.

Campanie împotriva avortului, demarată la Cluj-Napoca - FOTO

Zeci de clujeni s-au rugat și au aprins lumânări, marți seara, în fața Clincii ”Dominic Stanca” în cadrul campaniei ”40 de zile pentru viaţa”, prima manifestare de acest gen din România care luptă împotriva avortului.

Percheziţii la Ministerul Transporturilor şi la CFR

Procurorii DNA fac percheziţii, miercuri dimineaţă, la Ministerul Transporturilor şi la CFR SA. Sunt vizate fapte de corupţie care ar fi fost săvârşite în perioada 2008 -2013.