monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Elena Udrea va fi plasată în arest la domiciliu

Elena Udrea va fi plasată în arest la domiciliu a decis, definitiv, marţi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a judecat contestaţia deputatei la arestarea preventivă dispusă în 11 februarie în dosarul "Microsoft".

Cine l-a pârât pe Couți la ANI?

sursa foto: eclujeanul.ro
Sindicatele nu, angajații nu... Dar informațiile din sesizarea la adresa directorului TVR Cluj provin totuși din interiorul instituției.

Ce se întâmplă cu aleşii locali traseişti

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis marţi cu privire la situaţia aleşilor locali care şi-au schimbat partidul în baza ordonanţei 55/2014, supranumită "Ordonanţa traseiştilor".

Ce drepturi are Monica Iacob Ridzi în Penitenciarul Gherla

Monica Iacob Ridzi, condamnată definitiv de instanţa supremă la cinci ani de închisoare şi încarcerată la secţia exterioară a Penitenciarului Gherla din Cluj-Napoca, are dreptul, în perioada de carantină, la patru vizite, la colete de maximum zece kilograme şi la 20 de litri de apă.

Psihiatrul clujean a cărui viață bate filmul

Traian Neamtu
A trecut prin ororile închisorilor comuniste, a scăpat de acolo după ani de chinuri, înfometare și bătăi, apoi a ajuns unul dintre cei mai renumiți psihiatrii din Cluj.

La o școală din Cluj, elevii învață în frig, cu gecile pe ei

La o școală din Cluj, elevii învață în frig, cu gecile pe ei
Mai mulți părinți se plâng că în sălile de clasă ale școlii unde studiază copiii lor este atât de frig încât elevii stau îmbrăcați ca afară. Reprezentanții școlii neagă existența problemei, iar conducerea ISJ Cluj spune că nu este de competența inspectoratului.

Leul a revenit pe depreciere

Situaţia confuză din Ucraina cât şi lipsa vreunui progres în privinţa unui nou acord în cazul Greciei au provocat o creştere a aversiunii faţă de risc care a depreciat leul în faţa principalelor valute.

Război și pace

E inevitabil, în tulburarea evenimentelor, să nu faci asocierea între ce se întâmplă în aceste zile în lume cu romanul marelui clasic rus Lev Nikolaevici Tolstoi. Precum seducător este, în cheie literară, să-ți închipui cum ar fi scris Dostoievski (alt mare clasic rus) acest roman copleșitor.

Trei candidați pentru Curtea Constituțională. Mona Lisa Neagoe a obținut cele mai multe voturi

Marți, 17 februarie, are loc, la Comisia Juridică a Senatului, audierea candidaţilor pentru funcţia de judecător al Curţii Constituţionale, rămasă liberă după demisia lui Toni Greblă. În cursă sunt Simona Maya Teodoroiu din partea PSD, Mona-Lisa Neagoe din partea PNL și senatorul PSD Florina Ruxandra Jipa, candidează fără susţinerea partidului.
Deputatul Sebastian Ghiţă. Sursă foto: Jurnalul.ro

Sebastian Ghiţă, adus cu mandat la DNA

Deputatul Sebastian Ghiţă a fost adus cu mandat, marţi, la DNA Ploieşti, el fiind suspect în dosarul în care este vizat Iulian Herţanu, cumnatul premierului Ponta.

Agent de vânzări din Cluj, cercetat pentru delapidare

Un agent de vânzări, angajat al unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca, este cercetat de polițiștii clujeni pentru delapidare după ce şi-ar fi însuşit aproximativ 22.000 de lei din creditul de care dispunea firma.

UPDATE: Cumnatul lui Victor Ponta, dus la DNA. Reacția premierului!

Procurorii DNA fac 14 percheziţii, marţi, în Bucureşti şi Ploieşti, la sediile mai multor societăţi comerciale, între care şi cea a surorii şi cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, precum şi la locuinţa acestora, într-un dosar privind infracţiuni de fraudare a fondurilor UE.