monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Varujan Vosganian

Vosganian demisionează din PNL

Senatorul Varujan Vosganian, în cazul căruia Senatul a respins solicitarea Parchetului de încuviinţare a începerii urmăririi penale, a anunţat, vineri după-amiază, că demisionează din PNL.
Miron Mitrea. Foto arhiva

Miron Mitrea, CONDAMNAT DEFINITIV la 2 ani de închisoare cu executare

Miron Mitrea a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită, iar Irina Jianu a primit o pedeapsă de cinci luni de închisoare cu executare, pentru dare de mită, în dosarul privind lucrările de renovare făcute la casa mamei fostului deputat PSD.

Musicalul Cenuşăreasa, dedicat copiilor, pe scena Operei Române din Cluj-Napoca

Musicalul Cenuşăreasa pe scena Operei Române din Cluj-Napoca
Clujenii sunt invitaţi, cu mic, cu mare, să vizioneze musicalul „Cenuşăreasa” de Gioacchino Rossini, un spectacol realizat de Opera Națională Română din Cluj-Napoca în colaborare cu Academia de Muzică „Gheorghe Dima”. Evenimenul va avea loc miercuri, 18 februarie 2015, de la ora 10:00.

SM: Linie electrică subterană în Carei

Poza ilustrativa. Sursă foto: www.electro-constanta.ro
Municipiul Carei va avea, începând cu data de 15 februarie 2015, o linie electrică subterană. Valoarea totală a investiţiei este de 1.460.000 lei.

Cât costă Untold Festival si cine se va ocupa de organizarea lui

Foto arhiva. Poza ilustrativa
Potrivit reprezentanţilor Federaţiei SHARE, coordonatoarea programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europenă a Tineretului, bugetul Untold Festival este estimat la aproximativ 4 milioane euro iar de organizarea lui se va ocupa firma “European Event Services” din Germania.
Herbert Brücker. Sursă foto: www.dw.de

Comunitatea română, una dintre cele mai bine integrate comunităţi din Germania

Un studiu, realizat de un grup de cercetători în domeniile migrație internațională și integrare europeană, arată că românii fac parte din cele mai bine integrate grupuri etnice din Germania, respingând astfel teama că, odată cu ridicarea restircţiilor de muncă în străinătate, aceştia, împreună cu bulgarii, vor invada piaţa occidentală.