monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Azi în Parlament- Senatorul clujean Cordoş îi cere explicaţii ministrului Ioan Rus

Senatorul clujean PSD Alexandru Cordoş îi cere explicaţii colegului său de partid Ioan Rus, ministru al Transporturilor, în ceea ce priveşte repararea tronsoanelor de drumuri naţionale şi a podurilor din municipiul Turda. Totodată, Cordoş i-a adresat lui Rus o întrebare privind stadiul de realizare a sensului giratoriu din intersecţia de pe Dealul Feleac, judeţul Cluj.

Bărbat săltat de poliţişti, după ce ar fi furat 2000 de lei VIDEO

Poliţiştii din Turda au făcut razii miercuri, 11 februarie, pe raza municipiului şi a comunelor arondate pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite. S-au aplicat sancţiuni de circa 10.000 de lei şi au fost identificate mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni.

Consiliul Județean împarte răspunderea pentru dezastrul de la Centrul pentru Deșeuri. Primăriile din Zona Metropolitană, OBLIGATE să cofinanțeze proiectul

Consiliul Judeţean Cluj cere primarilor din judeţ să cofinanţeze proiectul Centrului de Deşeuri, într-o ultimă încercare de a salva acest obiectiv. Primarii susţin că au primit înştiinţări din partea Consiliului Judeţean că trebuie să plătească milioane de lei pentru lucrările la Centrul de Deşeuri, bani pe care primarii nu îi au. Alţi primari au fost şi mai vocali şi au ameninţat că se retrag din Asociaţia Eco-Metropolitan, ceea ce va duce la pierderea finanţării europene pentru acest obiectiv.

Război și Pace în Ucraina: se va materializa armistițiul de la Minsk?

După 17 ore de negocieri epuizante, liderii întruniți în cadrul negocierilor de la Minsk pentru ameliorarea crizei din Ucraina au ajuns la un acord politic. Acesta prevede o serie de puncte, printre care încetarea focului și retragerea armamentului greu de pe linia frontului.

Untold Festival pune în vânzare 1000 de abonamente VIP

Untold Festival anunţă punerea în vânzare, începând cu data de 16 februarie 2015, a abonamentelor VIP. Cele 1.000 de abonamente VIP disponibile asigură, pe lângă intrarea la concerte pe toată durata evenimentului, şi următoarele facilităţi.

Acordul de la Minsk a apreciat leul

Reducerea aversiunii faţă de risc, după anunţul referitor la ajungerea unui acord privind încetarea ostilităţilor în Ucraina, a determinat aprecierea monedelor din regiune, inclusiv a leului.

Primarii PSD s-au dezlănţuit împotriva consilierilor judeţeni şi au trecut la ameninţări. Circ în Consiliul Judeţean VIDEO

Consilierii judeţeni au fost puşi la zid de zeci de primari PSD care au fost chemaţi să participe la şedinţa de Consiliu Judeţean din ordinele lui Ioan Oleleu (vicepreşedintele CJ Cluj) şi Remus Lăpuşan (preşedintele PSD Cluj). În scurt timp, şedinţa s-a transformat într-un adevărat circ, cu acuzaţii şi ameninţări din partea ambelor tabere.

Un cunoscut medic clujean s-a sinucis

Un echipaj SMURD s-a deplasat miercuri, 11 februarie, în jurul orei 19:00, la anunţul unei femei care spunea că soţul ei s-a spânzurat.

Trei şcoli din Cluj-Napoca, modernizate cu bani europeni

Foto Arhiva
Trei şcoli din municipiul Cluj-Napoca vor fi modernizate în perioada următoare printr-un proiect european de reabilitare a infrastructurii educaţionale şi creştere a capacităţii de şcolarizare.

Opera Rigoletto de Giuseppe Verdi pe scena Operei din Cluj

Opera Rigoletto de Giuseppe Verdi pe scena Operei din Cluj
Opera Națională Română din Cluj-Napoca invită iubitorii de operă clujeni vineri, 13 februarie, ora 18.30, la spectacolul extraordinar Rigoletto de Giuseppe Verdi. Invitaţii speciali ai eveneimentului sunt soprana Diana Țugui și tenorul Cosmin Ifrim.

Doi infractori, prinşi de mascaţi pe Calea Turzii

Sursă foto: Facebook Ovidiu Satmari
Doi infractori au fost prinşi miercuri seara, 11 februarie 2015, pe Calea Turzii în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la Serviciul de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

Meciul Cluj - Craiova, "aranjat" de PSD. Couţi în offside!

Cu puţin „ajutor“ de la TVR Cluj, finala concursului Eurovision a ajuns să aibă loc la Craiova, oraş condus de pesedista Lia Olguţa Vasilescu. Culmea, tot PSD a săpat groapa scandalului politic, în care a căzut însă Romeo Couți, directorul TVR Cluj.