monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Elena Udrea, REŢINUTĂ de DNA

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea a fost reţinută, marţi seară, de procurorii DNA în dosarul Microsoft.

Păcănelele, legale doar în cazinouri și agenții Loto?

Deputaţii din Comisia de buget-finanţe au adoptat, marţi, raport de respingere a propunerii legislative a o sută de parlamentari, care prevede că jocurile de noroc de tip slot-machine vor putea să funcţioneze legal doar în cazinouri şi agenţii ale Loteriei Române.

Redefinirea succesului în politică

E imposibil să nu te întrebi, privind la cortegiul „arestaților politici” din România, care va fi finalitatea, ce urmează și care vor fi consecințele.

Elevii clujeni se pregătesc pentru cariere în domeniul IT

Cu ocazia Zilei internaționale a siguranței pe internet, 50 de micuți clujeni, cu vârste între 10 și 13 ani au fost inițiați în tainele programării. Pe parcursul a patru ore, ei au deprins principalele concepte ale programării informatice.

Euro a crescut cu încă un ban

Tensiunile din jurul dosarul Atena-troika FMI-UE-BCE, care s-ar putea încheia prin ieşirea Greciei din zona euro, dar şi situaţia explozivă din Ucraina, au continuat să pună presiune pe euro în raport cu principalele monede şi să crească aversiunea faţă de risc.

Clujul, judeţul “favorit” al hoţilor

sursa foto ziardambovita.ro
Statisticile Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj arată că anul trecut s-au înmulţit furturile pe raza judeţului, această infracţiune reprezentând peste 50% din totalul infracţiunilor înregistrate în 2014. În schimb, conducerea IPJ Cluj se laudă că se află sub media naţională la criminalitate.

Pierde Valentin Cuibus şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj?

Ministerul Educației și Cercetării Științifice organizează concursul pentru ocuparea funcțiilor de inspector școlar general, inspector școlar general adjunct din inspectoratele școlare județene și de director al Casei Corpului Didactic.

Autorităţile locale şi judeţene, avertizate de Bucureşti: Până în 15 iulie construiţi o rampă de gunoi. Reacţiile lui Emil Boc şi Vakar Istvan VIDEO

Toma Petcu
Toma Petcu şeful Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului şi Florea Diaconu, comisar şef Garda Naţională de Mediu au venit la Cluj-Napoca pentru a discuta cu autorităţile locale şi judeţene despre închiderea rampei de gunoi de la Pata Rât şi a găsi soluţii pentru a depozita în continuare gunoiul în judeţ. Consiliul Judeţean Cluj a primit termen până în 15 iulie să construiască o altă rampă de gunoi.

Groapa de gunoi de la Pata Rât a fost închisă

Groapa de gunoi de la Pata Rât. Foto: Arhiva
Salprest Rampă, firma care administrează rampa de gunoi de la Pata Rât, a notificat Primăria Cluj-Napoca despre faptul că rampa de gunoi a fost închisă de luni seara, de la ora 20:00.
Deputatul PMP Elena Udrea

Elena Udrea a fost citată să se prezinte la DNA

Elena Udrea a fost citată de procurori să se prezinte marţi la DNA, după ce Camera Deputaţilor a dat avize pentru urmărirea penală, reţinerea şi arestarea preventivă a deputatului PMP, în dosarele "Gala Bute" şi "Microsoft", în care este acuzată de fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare.