monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
sursa foto: sri.ro

Cine este şi ce avere are directorul interimar al SRI

Directorul interimar al Serviciului Român de Informaţii a devenit generalul-locotenent Florian Coldea, după ce fostul director George Maior şi-a dat demisia marţi, 27 ianuaire, din funcţia pe care a ocupat-o opt ani de zile.

Leul a recuperat din pierderi

Perioada analizată a fost una foarte bună pentru leu, care a reuşit să se aprecieze consistent faţă de principalele valute.

Liberalii spun că ar avea majoritate negociată în Senat

Liderul grupului fostului PDL din Senat, Dumitru Oprea, a anunţat duminică la finalul şedinţei grupurilor parlamentare PNL că la Senat liberalii ar avea o majoritate negociată, iar la nivel informal este vehiculată varianta preluării şefiei acestei camere a Parlamentului de către Vasile Blaga.

Studenții din Cluj au inițiat un proiect unic de relaționare om-animal

Sursa foto metropotam.ro
Biroul pentru Studenți cu Dizabilități (BSD) al Universității Babeș-Bolyai (UBB) a demarat un program unic în România, de antrenamente de para-agilitate, care reprezintă un sport ce presupune conducerea câinilor printre obstacole de către persoane cu dizabilități.

Vicepremierul Ungariei, DECLARAȚII PRO-AUTONOMIE la Cluj!

Cetățenii români de naționalitate maghiară din Transilvania ar putea să se considere „cetățeni de rangul doi”, a declarat Semjen Zsolt. Vezi în ce context a spus oficialul maghiar aceste lucruri greu de acceptat.