monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ioan Rus a inaugurat o şosea ucigaşă

Un raport din octombrie 2015 al Corpului de Control din Ministerul Transporturilor are concluzii dure la adresa fostului şef al Companiei de Autostrăzi (CNADNR), Narcis Neaga.

OPINIE: Salarizarea unitară? Indignare şi lehamite

Contextul general: De aproape 10 ani societatea în ansamblul ei constată că în marea familie a obezilor de bugetari sunt uriașe inechități între frații deștepți cu remunerații nesimțite și frații fraieri, batjocoriți de toate partidele și guvernele.

Toni Conceição: „Am acceptat să vin să obţinem rezultate în scurt timp”

La doar câteva zile după ce și-a aniversat ziua de naștere, António Conceição da Silva Oliveira sau, mai simplu, Toni Conceição, s-a întors în Gruia. Antrenorul portughez și-a pus numele în pagini bune din istoria recentă a clubului vișiniu, câștigând mai multe cupe în urmă cu șase ani.

Sărbătorile de iarnă prin ochii copiilor

Premianții împreună cu organizatorii și îndrumătorii
Spiritul Crăciunului s-a instalat deja la Școala Gimnazială ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, unde sute de desene au fost expuse pe holuri. Peste două sute de copii au participat la un concurs de desen, iar cei mai talentați au fost premiați, pentru a-i încuraja. De asemenea și învățătoarele câștigătorilor au fost la rândul lor premiate.

O clujeancă a dispărut. Aţi văzut-o ?

O femeie de 27 de ani din Florești nu a mai revenit acasă după a plecat de la locul de muncă. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Sistemul de iluminare şi ghidare de la Aeroportul din Târgu Mureş s-a defectat. Cursele, deviate la Cluj

O aeronavă care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Transilvania Târgu Mureş a fost deviată spre Cluj-Napoca, iar o alta care urma să plece spre Madrid a fost anulată din cauza unei defecţiuni survenite la sistemul de iluminare şi ghidare a aeronavelor pe timp de ceaţă, a declarat vicepreşedintele executiv al Aeroportului Transilvania Târgu-Mureş, Luminiţa Gherendi.