monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Macovei, la Cluj: „Singura soluție pentru eliminarea infecțiilor din spitale este distrugerea unităților medicale vechi”

Foto Saul Pop
Președintele partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei consideră că singura soluție pentru eliminarea infecțiilor din spitale este distrugerea unităților medicale vechi și construirea altora noi. Declarația a fost făcută în contextul în care infecții intraspitalicești au dus la decesul unor răniți din incendiul de la Colectiv. În acest sens, Macovei a dat exemple alte țări din Europa și SUA.

Câtă sănătate încape într-o burtă de bere?

Bere la draft
Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție alocă 150.000, destinați finanțării proiectelor de cercetare pe tema efectelor consumului moderat de bere asupra sănătății, motiv pentru care, în cadrul unei conferințe de presă, s-au discutat efectele benefice ale berii asupra organismului.

Macovei, la Cluj: „Guvernul Cioloș are cel mai mare mandat popular pe care l-a avut vreodată un guvern în România”

Foto: Saul Pop
Președintele partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei consideră că Guvernul Cioloș trebuie să facă ceea ce au cerut oamenii în stradă, odată cu tragedia din Colectiv, mai exact să distrugă monopolul partidelor mari. În opinia lui Macovei, Guvernul Cioloș are cel mai mare mandat popular pe care l-a avut vreodată un guvern în România.

COMUNICAT DE INTERES PUBLIC

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca informează contribuabilii că începând cu 1 ianuarie 2016 se aplică prevederile Legii nr. 227 /8.09. 2015 , modificată prin O.U.G. nr. 50/27.10.2015 în ceea ce priveşte impozitarea veniturilor din dividende.

În această iarnă, Iulius Mall Cluj trimite un client norocos acasă la Moș Crăciun, în Laponia (P)

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă și știm cât de mult îți dorești să găsești cadourile perfecte pentru persoanele dragi ție, Iulius Mall Cluj te ajută să dăruiești și să fii chiar tu Moș Crăciun. Vino cu lista de cumpărături în magazinele din Iulius Mall și pentru sesiunile tale de shopping poți fi răsplătit cu o experiență de neuitat, împreună cu familia, în Laponia.

Moş Nicolae vine la Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii

Cei mai cuminţi copii, care vor veni în piaţă, sâmbătă, 5 decembrie, vor primi cadouri din partea moşului şi vor avea parte de spectacole susţinute de artişti îndrăgiţi precum Royal Avenue și Andra.

România „aruncă” 3 miliarde de euro din cauza proastei gestionare ANPM a certificatelor de emisii

România ar fi putut obține 3 miliarde de euro din comercializarea surplusului de certificate de emisii de dioxid de carbon, însă acest drept i-a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată din cauză că Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM) nu a gestionat coerent acest capitol, potrivit unui raport al Curții de Conturi elaborat în urma unui control realizat în trimestrul întâi din 2012.

Organizatorii Electric Castle sar la gâtul autorităţilor: Fără infrastructură nu ne putem dezvolta. Nu e normal ca două autobuze să nu poată să treacă unul pe lângă altul

Organizatorii festivalului Electric Castle au prezentat joi o parte din surprizele de anul viitor, dar şi primul cap de afiş, trupa islandeză Sigur Ros. Directorul artistic al Electric Castle, Teodor Negrea, a declarat că la ediţia de anul viitor estimează un număr de 120.000 de participanţi, în total, în cele patru zile de festival, dar că acest număr nu va putea fi atins fără o infrastructură corespunzătoare.