monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

VIDEO Scene de tot râsul, la ședința despre dezastrul de la Liceul „Mihai Eminescu”

Explicație foto: De la stânga la dreapta. Ovidiu Cîmpean, responsabilul de proiect din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. Mihai Coldea, reprezentantul constructorului. Valentin Cuibus, șeful ISJ. Gheorghe Vușcan, prefectul Clujului. Simona Dobrescu, directoarea Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”.
Părinți nervoși, autorități scoase „la tablă”, vorbe aruncate în vânt și momente penibile, însă fără un rezultat concret. Cam la asta se poate rezuma întâlnirea autorităților cu părinții și profesorii de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” care a avut loc tocmai pentru a fi găsită o soluție pentru lucrările care nu au fost finalizate la timp.

Vino vineri, 4 decembrie, să aprindem luminile de Crăciun din Iulius Mall Cluj! (P)

Ca în fiecare an, sărbătorile sunt așteptate la Iulius Mall Cluj într-un decor de poveste. Concert de colinde, parada personajelor din basme, un brad impozant, atelierul spiridușilor, sute de mii de luminițe, decorațiuni strălucitoare și figurine tematice sunt elementele spectacolului la care tu ești invitatul special.

Dan Şova, REŢINUT de DNA pentru că a luat 100.000 euro mită

Senatorul Dan Şova a fost reţinut, joi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în noul dosar, în care este acuzat că a luat mită 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură.

Prima REACŢIE a lui Viktor Orban după scandalul Beke Istvan

Premierul Viktor Orban şi-a exprimat îngrijorarea faţă de investigaţiile lansate de către autorităţile române împotriva unor politicieni maghiari din Transilvania şi faţă de o "răsturnare" generală în situaţia drepturilor minorităţii maghiare din România, relatează MTI.

Banii „nevăzuţi” din gropile de gunoi

Dacă gunoaiele nu sunt reciclate, Europa are numai de pierdut: producţia eficientă scade, iar economia stagnează. Comisia Europeană vrea să schimbe acest lucru printr-un plan pe termen lung.

Senatorul Dan Şova poate fi REŢINUT şi arestat preventiv

Senatul a aprobat, joi, în şedinţă de plen, solicitarea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a lui Dan Şova, rezultatul fiind de 95 de voturi "pentru" şi 30 "împotrivă". Senatorul PSD este acuzat că a luat mită 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură.

Noi trupe anunţate la Electric Castle 2016

Organizatorii festivalului Electric Castle au anunţat joi o nouă serie de artiști. “Propunem un line-up provocator dar, fără îndoială, de cea mai bună calitate”, au spus aceştia.

Acordarea unor facilităţi fiscale în cazul creanţelor administrate de organul fiscal central

,,Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca informează contribuabilii că în M.O. nr.874/23.11.2015 a fost publicat OMFP nr.3831/2015 pentru aprobarea Procedurii de aplicare a prevederilor OUG nr.44/2015 privind acordarea unor facilităţi fiscale în cazul creanţelor administrate de organul fiscal central. Ordinul stabileşte modalitatea în care contribuabilii vor beneficia de facilităţile fiscale prevăzute în OUG nr.44/2015.