monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Anul politic 2015, la Cluj: pregătiri pentru alegerile de anul viitor și scandaluri între vechii și noi liberali

Anul care se încheie a adus în politica românească schimbarea unui guvern și înlocuirea cu unul tehnocrat. A fost totodată anul în care mulți politicieni s-au aflat în vizorul DNA. La Cluj, scena politică a fost marcată de anunțarea unor intenții de candidaturi la alegerile locale de anul viitor și de scandalul excluderii lui Mihai Seplecan din PNL. În 2015, Clujul a dat și un vicepremier în Guvernul Cioloș: sociologul clujean Vasile Dîncu.

Băutura şi mâncarea în exces de Crăciun i-au dus pe clujeni la spital

În timp ce unii oameni au petrecut de sărbători, medicii şi pompierii au fost „pe baricade” la locul de muncă. Oameni băuţi sau cu indigestii, incendii şi accidente uşoare, de toate situaţiile s-au lovit cei care de fiecare dată de sărbători sunt la datorie 24 de ore din 24.

128.000 lei din bugetul local pentru Jurnalul Municipal și monitorizarea presei

128.000 lei din bugetul local pentru Jurnalul Municipal și monitorizarea presei
Ca și în anii anteriori, pentru 2016, Primăria Cluj-Napoca are nevoie de firme de specialitate care să monitorizeze presa, deși există un Birou Mass-Media în cadrul instituției. Anul trecut, a câștigat firma realizatorului Realitatea TV, Rareș Bogdan, jurnalist văzut des în apropierea unor politicieni de renume.

Cod galben de ceaţă la Cluj

Autorităţile au emis cod galben de ceaţă pentru judeţele Cluj şi mai multe judeţe din Transilvania.