monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ce datorie externă are România?

Datoria externă a României a însumat, la octombrie 2015, 90,5 miliarde euro, în scădere cu circa 6 la sută față de aceeași perioadă a anului trecut.

Expertiza DNA confirmă jaful de la drumul turistic Răchiţele-Ic Ponor. Prejudiciul va fi recuperat din buzunarul clujenilor. Lucrările, în stand-by

Consilierii judeţeni au decis ca prejudiciul de la drumul turistic Răchiţele-Ic-Ponor va fi recuperat din buzunarul clujenilor. Expertiza DNA la obiectivul turistic confirmă o pagubă de 6,6 milioane de lei. În acest moment, lucrările sunt suspendate, iar judeţul Cluj riscă să dea înapoi toţi banii primiţi de la Uniunea Europeană.

Pensii speciale și pentru aleșii locali

Parlamentarii au dat ieri “ultimul tun” înainte de a pleca în vacanța de Crăciun, votând pensii speciale și pentru aleșii locali.

UPDATE Consilierii judeţeni şi-au ales un nou preşedinte - VIDEO

Niciunul dintre candidaţii propuşi de PNL şi PSD pentru a ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj în locul lui Mihai Seplecan nu a reuşit să obţină numărul necesar de voturi pentru a fi validat în funcţie. După o altă şedinţă extraordinară convocată de îndată, consilierii judeţeni şi-au ales un nou preşedinte.

Centura de Sud, Floreşti a fost scoasă la licitaţie

Centura de Sud, Floreşti a fost scoasă la licitaţie
Primăria Floreşti a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), anunţul privind licitaţia pentru realizarea lucrărilor la drumul de legătură varianta Sud, comuna Floreşti.

Consilierii judeţeni l-au dat jos pe Seplecan din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. Seplecan: Să vă fie ruşine - VIDEO

Consilierii judeţeni au decis luni în şedinţă extraordinară eliberarea din funcţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj Mihai Seplecan. Mihai Seplecan a catalogat ca abuzivă şi ilegală demiterea sa şi a spus că va contesta hotărârea consilierilor judeţeni la prefect şi în contencios administrativ. Un număr de 25 de consilieri judeţeni au votat pentru debarcarea lui Seplecan din funcţie.

OPINIE: N-a adus anul…

Prin natura lucrurilor, prin firea oamenilor și cu ajutorul presei (căci ne-am învățat ca toate cele importante ale noastre să treacă prin mass-media sau, cel puțin, prin social media), sfârșitul de an este dedicat „socotelilor”, cum ar fi, de pildă, ale fiecăruia cu sine și cu ceilalți, ale tuturor cu lumea și cu viața.