monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Reacțiile antrenoarelor de handbal din Cluj după victoria României în fața Danemarcei

Carmen Amariei și Luminița Huțupan, foste componente a naționalei de handbal feminin a României, în acest moment antrenoare ale echipei de handbal feminin Universitatea Cluj, au afirmat, după meciul împotriva Danemarcei, că ce a fost mai greu a trecut pentru jucătoarele noastre la Campionatul Mondial dar că meciul împotriva Norvegiei va fi adevărata finală a competiției.

Cursul euro a scăzut sub 4,50 lei

După cinci şedinţe consecutive în care cursul euro s-a situat peste pragul de 4,50 lei, atingând maximul ultimelor 22 de luni, de 4,5297 lei, ieri el a scăzut de la 4,5036 la 4,4994 lei.

Deficit de cont de peste 900 de milioane de euro în anul 2015

Potrivit datelor provizorii publicate de Banca Naţională a României, țara noastră înregistra, la finele lunii octombrie 2015, un deficit de cont curent de 906 milioane euro, în creștere de la 490 milioane euro la octombrie 2014.

Aplicarea taxării inverse în anul 2016

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca informează contribuabilii că începând cu data de 1 ianuarie 2016 , prin intrarea în vigoare a prevederilor noului Cod fiscal aprobate prin Legea nr.227/2015 se extinde aplicarea taxării inverse şi pentru livrările taxabile de clădiri, părţi de clădire şi terenuri de orice fel.

Încurajează sistemul de învăţământ misoginismul şi violenţa asupra femeilor?

Sursa foto: FACEBOOK.COM. Adriana Radu.
Părinţii semnalează pe reţelele de socializare un caz de-a dreptul tulburător. O compunere din manualele de limba română pentru elevii din clasa a IV îi îndeamnă indirect pe băieţi să fie misogini. Reacţia femeilor după lecturarea compunerii este tranşantă: „autorul sigur nu are nici nevastă...nici fetiță! E un impotent imbecil şi misogin!!!”

(P) S-a lansat La Spălătorie Pro: Servicii profesionale de spălare și curățare pentru companiile clujene - GALERIE FOTO

Companiile clujene care au nevoie de servicii profesionale de spălătorie și curățătorie au la dispoziție o variantă de ultimă generație: s-a lansat La Spălătorie Pro. Aceasta se adresează cu precădere domeniului HoReCa, sectorului industrial productiv și clinicilor medicale private. Sistemul funcționează foarte simplu: hainele sunt colectate de la sediul clientului, sunt curățate și livrate înapoi în cel mai scurt timp.