monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

A doua zi de proteste la Consiliul Judeţean. Seplecan ignoră angajaţii aeroportului - FOTO

foto Saul Pop
Sute de angajați ai Aeroportului Intrenaţional „Avram Iancu” Cluj și membri ai Sindicatului Independent s-au adunat marţi după amiaza, pentru a doua zi consecutiv, în fața sediului Consiliului Judeţean Cluj pentru a protesta. Întors recent de pe Muntele Athos, preşedintele CJ Cluj Mihai Seplecan nu a ieşit la discuţii cu aceştia.

Concert extraordinar de Crăciun, la Iulius Mall Cluj (P)

În așteptarea sărbătorilor, în Iulius Mall Cluj se aud colinde și cântece de iarnă. Cei veniți să cumpere cadouri pentru persoanele dragi vor completa periplul lor prin magazinele preferate cu spectacole dedicate Crăciunului.

Atelier de Prezentare și Muzeu Petry (P)

Firma Petry sărbătoreşte în acest an 25 de ani de activitate de la schimbarea regimului. Cu această ocazie am dorit să creăm ceva deosebit. Ca urmare a unui proces îndelungat de schimb de idei şi organizare s-a născut Atelierul de Prezentare şi Muzeul Petry.

COMUNICAT DE INTERES PUBLIC

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca informează contribuabilii că începând cu 1 ianuarie 2016 se aplică cotele de TVA astfel cum sunt reglementate de Legea nr. 227 /8.09. 2015 privind Codul Fiscal, modificată prin O.U.G. nr. 50/27.10.2015.

Euro a scăzut la 4,50 lei

După creşterea vinerea trecută a euro la 4,5297 lei, maximul ultimelor 22 de luni, sub impactul evoluţiilor de pe pieţele internaţionale, moneda naţională a reuşit să recupereze o bună parte din pierderi.

Tetarom IV, alți bani europeni irosiți de CJ Cluj. Instituţia nu ştie la cât se ridică paguba, dar promite s-o recupereze

La un an după semnarea contractului pentru construirea Parcului Industrial Tetarom IV, în aprilie 2015 consilierii judeţeni votau un proiect de hotărâre privind încetarea contractului de finanțare. Clujul a pierdut aproximativ 18 milioane de lei finanţare europeană nerambursabilă. Cine se face vinovat de această situaţie şi ce face Consiliul Judeţean pentru recuperarea prejudiciului?

Peste 400 de persoane din mediul rural au făcut cursuri de calificare prin proiectul CoRURAL

Institutul Posliceal Phoenix a organizat, împreună cu partenerii proiectului: Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Cluj (PJFAIMMC), Grupul Pentru Inițiative, Studii și Analize Sociale Sebeș (GISAS) și Asociația „Novam Urbem” Petroșani, cursuri pentru următoarele meserii: bucătar, baby sitter, lucrător în comerţ, designer pagini web, operator introducere, validare şi prelucrare date, competenţe antreprenoriale. Cursurile s-au desfăşurat în zonele rurale din judeţele Cluj, Alba şi Hunedoara.

Gest umanitar de excepție din partea fostului portar al „U” Cluj, Robert Veselovsky

Chiar dacă a plecat de la echipa de fotbal a Universității Cluj, Robert Veselovsky încă trăiește cu inima la echipa clujeană. Acest lucru se poate vedea și pe ultima postare a sa pe pagina de facebook unde îndeamnă prietenii și suporterii la un gest umanitar pentru un tânăr după accidentul de la clubul Colectiv.

Traficul aerian din Sibiu, blocat de ceaţă. Mai multe curse, redirecţionate la Cluj

Traficul aerian este blocat pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, din cauza ceţii, marţi fiind anulate trei zboruri, potrivit reprezentanţilor aeroportului. Pasagerii din cursa Tarom care trebuia să aterizeze marţi, la ora 13.10, pe Aeroportul Internaţional din Sibiu vor ateriza la Cluj, din cauza ceţii, au anunţat reprezentanţii aeroportului sibian.

Accident rutier mortal

Un accident rutier mortal a avut loc luni, 14 decembrie, în jurul orei 19:00, în comuna Sic, soldat cu decesul unei persoane.