monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Caz dramatic la Cluj. Unei femei PARALIZATE i s-a RETRAS însoțitorul. Ce au răspuns autorităţile

sursa foto: paulgabor.com
O comisie medicală ar fi considerat că o femeie care este paralizată, a suferit un accident vascular, îi este aproape imposibil să se deplaseze și suferă de mai multe diagnostice nu mai are nevoie de însoțitor. Bolile de care suferă femeia nu numai că nu au dispărut, dar pe zi ce trece o fac pe aceasta să devină mult mai dependentă de cei din jurul său. Autorităţile se apără şi susţin că au aplicat legea.

Se întoarce Boc la "munca de jos"?

Liberalii decid în perioada următoare dacă funcția de președinte al PNL Cluj-Napoca va fi preluată automat sau se va face o numire la nivelul Biroului Permanent Național.

Angajații Aeroportului au protestat în fața CJ Cluj: „Aţi fost la inaugurare, acum asiguraţi finanţare”. Seplecan se roagă la Muntele Athos - FOTO

foto Saul Pop
Sute de angajați ai Aeroportului Intrenaţional „Avram Iancu” Cluj și membri ai Sindicatului Independent s-au adunat luni după amiaza în fața sediului Consiliului Judeţean Cluj pentru a protesta. Ei au scandat lozinci precum “Domn președinte Seplecan, ne duci cu preșul de un an. Noi vrem intermodal, voi sămânță de scandal” , „Vrem dezvoltare nu blocare”, „Rușine, rușine să vă fie”.

Problema gravă cu care se confruntă Clujul de zeci de ani. Cât ar trebui să investească Primăria pentru soluţii

Traficul intens, străzile înguste, proasta calitate a suprafeţei pavajului, lipsa infrastructurii sunt doar câteva din cauzele care face din municipiul Cluj-Napoca unul dintre cele mai poluate fonic oraşe din România. Specialiştii clujeni au întocmit un plan pentru reducerea zgomotului şi au oferit soluţii, soluţii care puse în practică ar costa municipalitatea milioane de euro.

Peste 450 de şomeri ajutaţi să-şi găsească un loc de muncă

Un număr de 466 de persoane dezavantajate de pe piața muncii, din cele 3 regiuni, au beneficiat de informare și consiliere profesională, asistență în planificarea carierei și căutarea unui loc de muncă, formare profesională, mediere și angajare. Dintre aceștia, 445 au obținut certificate care le facilitează accesul pe piaţa muncii.

Un cercetător de la UBB a găsit fragmentele unui schelet aparţinând strămoşului elefantului

Prof. Dr. Vlad Codrea din cadrul Departamentului de Geologie, al Facultăţii de Biologie şi Geologie, a UBB, împreună cu o echipă de cercetători formată din reprezentanți ai Muzeului Vasile Pârvan din Bârlad (Drd. Laurențiu Ursachi) și ai universității Al. I. Cuza din Iași (asist. dr. Bogdan Rățoi şi prof. dr. Mihai Brânzilă) au descoperit mai multe fragmente ale unui schelet de Deinotherium.

OPINIE: Mai la vedere ca oricând, mai slabi ca altădată

Despre ce să scrii în „buza” sărbătorilor de iarnă? Care e subiectul potrivit (n-am zis principal) la acest final zbuciumat de an când, iată, se votează bugetul pentru un 2016 dublu an electoral sau când un vas de război rusesc lovește un pescador turcesc în Marea Egee.