monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

După ieftinire, unele medicamente au dispărut

Ieftinirea medicamentelor a dus la o situaţie paradoxală. Dacă acum câteva săptămâni au dispărut tabletele ieftine destinate unor afecţiuni cardiace, pacienţii se plâng acum că nu mai găsesc pastile pentru Parkinson sau Alzheimer.

Ponta, în excursie cu Boc

În timp ce tinerii social-democraţi s-au reunit, sâmbătă, la Romexpo, în cadrul congresului, Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o poză de la anunţul privind organizarea de către Cluj-Napoca a unei grupe a CE de baschet masculin din 2017, în care apare alături de edilul Emil Boc şi baschetbalistul Ghiţă Mureşan.

Sute de clujeni prezenți Crosul lui Moș Crăciun - FOTO

Aproximativ 400 de Moși Crăciuni au invadat sâmbătă seara centrul Clujului. Echipați în haine sport și purtând căciulițe de moș, sute de oameni mărinimoși au alergat la Crosul lui Moș Crăciun.

Stresul crescut sporește riscul de Alzheimer la bătrânețe

Starea de stres crește riscurile persoanelor în vârstă să dezvolte deficiențe cognitive medii care se pot duce mai târziu la Alzheimer, potrivit cotidianului Times of India care citează un studiu efectuat la Albert Einstein College of Medicine din New York ale cărui rezultate au fost publicate online.

Săptămână fierbinte pentru leu

Şedinţa, din această săptămână, a Comitetului de politică monetară al Fed (FOMC) a înfierbântat pieţele financiare, prin înmulţirea pariurilor în privinţa direcţiei pe care o vor lua dobânzile din SUA.